Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.707
- 91.877
- 5.093
Bugün ATM maçında da fiziksel üstünlüğün ne kadar önemli olduğunu gördük. O sebeple cevval bir orta saha şart.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse derken Cuesta gibi isimleri kastediyorum zatenYa da son gün cuesta tarzı biri girecek
Lan olum adamlar 10km fazla koşmuş bizden , taraftar kırbaçlamasa alamazdık beraberlikPeki suna ne demeli ? Normalde 70ten sonra bizimkilerin dili disari cikardi bu sefer atletico tukendi .. Ben hep diyorum bu takim rakip seciyor su arzu istegin ceyregi Antep macinda fener macinda olsa gule oynaya yenerdik...
Klise olacak ama bu sezon en buyuk rakibimiz kendimiziz
Bu transfer olayi o zamanVallahi ortalık leş gibi Oulai koktu
Demedi demeyin
Maç seçiyorlar konsantrasyon aynı olmuyor bu doğru ama kadro yapılanmasının etkisi de büyük bence. Mesela şu maçtan sonra çok efor sarf etmiş 4-5 oyuncunu Karagümrük maçında dinlendirmelisin. Sakatlık riski olanları, çok yorulanları vs ama kadro derinliği yok mecbur oynatıyor ,e bu oyuncular da makine değil her maç aynı performansı veremezler üst üste.Peki suna ne demeli ? Normalde 70ten sonra bizimkilerin dili disari cikardi bu sefer atletico tukendi .. Ben hep diyorum bu takim rakip seciyor su arzu istegin ceyregi Antep macinda fener macinda olsa gule oynaya yenerdik...
O kadar kötü oyuncu değil, oynayınca iyi olduğunu gösterir.
Esas olay 10 numara kim olacak
Bizimkiler bonservissiz adamları kandırsbiliyor ama karşıda kulup olunca zor25'e ikna edilir Parma bence ustelik bidaki satistan pay falan ekleriz oyle kandirmak lazim aslinda.
19. olacağız.
Bugün ATM maçında da fiziksel üstünlüğün ne kadar önemli olduğunu gördük. O sebeple cevval bir orta saha şart.
Peki suna ne demeli ? Normalde 70ten sonra bizimkilerin dili disari cikardi bu sefer atletico tukendi .. Ben hep diyorum bu takim rakip seciyor su arzu istegin ceyregi Antep macinda fener macinda olsa gule oynaya yenerdik...
Yav baby lemina deniyor da en muadili o mesela.Sevillaya para da lazımdır ver bir şeyler al gel.Defans da yapar şans da yaratırAguime oyunun iki yonunu de oynayabilen biri bu arada, o da olabilir.
Ya da Turk menajeri olan Mukau'yu al getir hem takima fiziksel boy ustunlugu de saglar biraz cuce takim olmaktansa uzun elemanlar olur.
GSC b.k atıyorsa Onyedika ligi süpürecek demektir.
Napoli evinde formsuz Chelseya çakar, Bruggede evinde Marsilyaya zaten alttan biri daha gelirse biz eleniriz
![]()
Mümkün değil o bence parmada zaten oyuncu yok transfer de yapamıyorlar.Schejderup'u da alamadılar oyuncu ikna etmede problem var 30 aşağısına vermezler25'e ikna edilir Parma bence ustelik bidaki satistan pay falan ekleriz oyle kandirmak lazim aslinda.