Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almada çok kötüydü bugün ama onyedika gelmeyecekse o gelirse gelsin bari ne diyelim

Hep Lemina benzeri diyoruz ya lemina mesela hucum anlaminda ne yapti bugun ? Topla dikine gitti mi hayir ? Derin top atti mi hayir hatta bir pozisyon yunus bombostu topu sola erene atti kaptirdi gol yiyorduk ..
Elbet Leminayi kotulemek icin yazmadim bunlari o adam sayesinde bugun Atleticoyla kafa kafaya mucadele ettik.. Lemina Lemina gibi oynasa fenere de ezilmezdik orta sahada..
Biz once ortayi saglama alacagiz defansif olarak...Bir kere sizeli mucadeleci bir oyuncu olacak dribbling hucum yonu falan onlar cok sonraki is..
17 K bu maliyetlerle bu defansif katkiyi verecekse buyursun gelsin cok buyuk bir beklentimiz yok ..
Bu defansif katkıyı verecektir hatta hücumda şutları falan da var üstüne boyu uzun hava toplarında daha iyi

Peki suna ne demeli ? Normalde 70ten sonra bizimkilerin dili disari cikardi bu sefer atletico tukendi .. Ben hep diyorum bu takim rakip seciyor su arzu istegin ceyregi Antep macinda fener macinda olsa gule oynaya yenerdik...
Klise olacak ama bu sezon en buyuk rakibimiz kendimiziz
ŞL haftaları lig maçlarına oralı olmuyorlar, bu derbilere de yansıdı bu sezon, Antep maçına da.

Kadro genişliği olsa lig maçlarını bir şekilde aşabilirdik, hepsinde tökezledik.

Sayfa 167'deyim daha okumaya başlamadım
Lang ve Almada bitiyor diye düşünüyorum
Ertuğrul Doğan bugünkü konuşmasında resmen para yok ederini bulanı satarım edebiyatı yapmış
Yani herif resmen Oulai'nin bize transferi için rıza inşası faaliyetlerine başlamış
Bizimkiler bu fırsatı tepmez

Lang - Almada - Oulai cepte diyelim
dördüncü U23 kim olur ona kafa yoralım

Can Armando ve Deniz Gül için sinerji yapalım
akmalı bu gece artık

Sayfa 167'deyim daha okumaya başlamadım
Lang ve Almada bitiyor diye düşünüyorum
Ertuğrul Doğan bugünkü konuşmasında resmen para yok ederini bulanı satarım edebiyatı yapmış
Yani herif resmen Oulai'nin bize transferi için rıza inşası faaliyetlerine başlamış
Bizimkiler bu fırsatı tepmez

Lang - Almada - Oulai cepte diyelim
dördüncü U23 kim olur ona kafa yoralım

Can Armando ve Deniz Gül için sinerji yapalım
akmalı bu gece artık
Bi 167 sayfa daha bekle derim ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt