Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.834
- 78.208
- 4.218
lazim mi sence bumudum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lazim mi sence bumudum
Bu transfer olayi o zaman
Play off oynuyor mu hocam ben yok biliyordum pardon doğru oynuyor 3 kisiOynuyor
Lan olum adamlar 10km fazla koşmuş bizden , taraftar kırbaçlamasa alamazdık beraberlik
Öyle de 70e kadar 5 adam değiştirdiler, yedeklerden kimler girdi, normal.Lan olum adamlar 10km fazla koşmuş bizden , taraftar kırbaçlamasa alamazdık beraberlik
Bu defansif katkıyı verecektir hatta hücumda şutları falan da var üstüne boyu uzun hava toplarında daha iyiHep Lemina benzeri diyoruz ya lemina mesela hucum anlaminda ne yapti bugun ? Topla dikine gitti mi hayir ? Derin top atti mi hayir hatta bir pozisyon yunus bombostu topu sola erene atti kaptirdi gol yiyorduk ..
Elbet Leminayi kotulemek icin yazmadim bunlari o adam sayesinde bugun Atleticoyla kafa kafaya mucadele ettik.. Lemina Lemina gibi oynasa fenere de ezilmezdik orta sahada..
Biz once ortayi saglama alacagiz defansif olarak...Bir kere sizeli mucadeleci bir oyuncu olacak dribbling hucum yonu falan onlar cok sonraki is..
17 K bu maliyetlerle bu defansif katkiyi verecekse buyursun gelsin cok buyuk bir beklentimiz yok ..
ŞL haftaları lig maçlarına oralı olmuyorlar, bu derbilere de yansıdı bu sezon, Antep maçına da.Peki suna ne demeli ? Normalde 70ten sonra bizimkilerin dili disari cikardi bu sefer atletico tukendi .. Ben hep diyorum bu takim rakip seciyor su arzu istegin ceyregi Antep macinda fener macinda olsa gule oynaya yenerdik...
Klise olacak ama bu sezon en buyuk rakibimiz kendimiziz
En cok istedigim adam bir bu bir de herkesin dalga geçtiği isim hocamKeita'yi alsan Afrika kupasi derdin de olmaz. Sunu akil etseler keske ustelik +2'e uyuyor.
İkinci yarının başında Atletico ilk değişikliği yaptığında Barışı yerine Sarayı alıp Yunusu kanata atsaydı , yenerdik bile , yazık olduYenerdik bile Saranin beceriksizligi ..Biz normalde o dakikalarda pozisyon veren taraf olurduk bu sefer tam tersi oldu
Bi 167 sayfa daha bekle derim benSayfa 167'deyim daha okumaya başlamadım
Lang ve Almada bitiyor diye düşünüyorum
Ertuğrul Doğan bugünkü konuşmasında resmen para yok ederini bulanı satarım edebiyatı yapmış
Yani herif resmen Oulai'nin bize transferi için rıza inşası faaliyetlerine başlamış
Bizimkiler bu fırsatı tepmez
Lang - Almada - Oulai cepte diyelim
dördüncü U23 kim olur ona kafa yoralım
Can Armando ve Deniz Gül için sinerji yapalım
akmalı bu gece artık
Bonservis istiyorlarsa almada iptal onyedika girecek bize. 2ci cuesta vakasi loading