Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.407
- 15.023
- 2.978
Yeni oyuncular playoff maçlarında nasıl oynayamıyor yav bu kuralı getiren deyyus kim?
Hayır oynuyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni oyuncular playoff maçlarında nasıl oynayamıyor yav bu kuralı getiren deyyus kim?
Napoli evinde formsuz Chelseya çakar, Bruggede evinde Marsilyaya zaten alttan biri daha gelirse biz elenirizHocamız boşa söylemedi 28 Ocak tarihini

Siz de GS yi bırakmaya yer arıyorsunuz.Onyedikaya 4m falan verdilerse GSyi bırakırım yetti be
Peki suna ne demeli ? Normalde 70ten sonra bizimkilerin dili disari cikardi bu sefer atletico tukendi .. Ben hep diyorum bu takim rakip seciyor su arzu istegin ceyregi Antep macinda fener macinda olsa gule oynaya yenerdik...
Klise olacak ama bu sezon en buyuk rakibimiz kendimiziz
Peki suna ne demeli ? Normalde 70ten sonra bizimkilerin dili disari cikardi bu sefer atletico tukendi .. Ben hep diyorum bu takim rakip seciyor su arzu istegin ceyregi Antep macinda fener macinda olsa gule oynaya yenerdik...okumadim huso
ne dedin
Baya baya iyi oyuncu onyedika, buradakiler abartıyorGSC b.k atıyorsa Onyedika ligi süpürecek demektir.
okumadim huso
ne dedin
Oynuyor
30m isteniyormuş, 17-18m olsa alırdıkKeita'yi alsan Afrika kupasi derdin de olmaz. Sunu akil etseler keske ustelik +2'e uyuyor.
omuz eti yiyor olabilirler mi peki?osimhene karşı hariç adamlar tüm omuz omuzaları aldı lan
böyle birşey yok 1,59 luk adam barışa omuz atıp eziyor
bunlar sadece domuz eti ile açıklanamaz
25'e ikna edilir Parma bence ustelik bidaki satistan pay falan ekleriz oyle kandirmak lazim aslinda.30m isteniyormuş, 17-18m olsa alırdık