Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki suna ne demeli ? Normalde 70ten sonra bizimkilerin dili disari cikardi bu sefer atletico tukendi .. Ben hep diyorum bu takim rakip seciyor su arzu istegin ceyregi Antep macinda fener macinda olsa gule oynaya yenerdik...
Klise olacak ama bu sezon en buyuk rakibimiz kendimiziz
Lan olum adamlar 10km fazla koşmuş bizden , taraftar kırbaçlamasa alamazdık beraberlik

Turnuvanin en kolay kurasini cekmemize ragmen malesef kotu bi takimiz. Muhtemelen sansa bala turlicaz.

Peki suna ne demeli ? Normalde 70ten sonra bizimkilerin dili disari cikardi bu sefer atletico tukendi .. Ben hep diyorum bu takim rakip seciyor su arzu istegin ceyregi Antep macinda fener macinda olsa gule oynaya yenerdik...
Maç seçiyorlar konsantrasyon aynı olmuyor bu doğru ama kadro yapılanmasının etkisi de büyük bence. Mesela şu maçtan sonra çok efor sarf etmiş 4-5 oyuncunu Karagümrük maçında dinlendirmelisin. Sakatlık riski olanları, çok yorulanları vs ama kadro derinliği yok mecbur oynatıyor ,e bu oyuncular da makine değil her maç aynı performansı veremezler üst üste.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O kadar kötü oyuncu değil, oynayınca iyi olduğunu gösterir.
Esas olay 10 numara kim olacak

Geçen sene falan izlediğimde de çok etkilenmemiştim ama hiç değilse biraz daha uzuyordu topla falan, olabilir demiştim de... geçen Nijerya maçında izledim kalçasını kaldıramıyordu... Aynı oyuncu olduğuna inanamadım... Bence düşüşte... Şimdiki Lemina gibiydi nerdeyse... E zaten tekniği falan vasata yakın bir oyuncu... Ne anlayacağım o işten bilemedim... En fazla rotasyon oyuncusu olur izlenimi aldım ben... Eğer kural değişmezse 10 tane kontenjandan birini kullanmaya değmez bence seneye...

galatasaray'ın maçların bazı bölümlerinde full geçişe çevirdiği deli temposu uzun vadede rakibi de çok tüketiyor. özellikle 102 puanlı sezonda içerideki pek çok maçta rakipler 70'den sonra tamamen koşamaz hale geliyordu.

Aguime oyunun iki yonunu de oynayabilen biri bu arada, o da olabilir.

Ya da Turk menajeri olan Mukau'yu al getir hem takima fiziksel boy ustunlugu de saglar biraz cuce takim olmaktansa uzun elemanlar olur.
Yav baby lemina deniyor da en muadili o mesela.Sevillaya para da lazımdır ver bir şeyler al gel.Defans da yapar şans da yaratır

GSC b.k atıyorsa Onyedika ligi süpürecek demektir.

Hep Lemina benzeri diyoruz ya lemina mesela hucum anlaminda ne yapti bugun ? Topla dikine gitti mi hayir ? Derin top atti mi hayir hatta bir pozisyon yunus bombostu topu sola erene atti kaptirdi gol yiyorduk ..
Elbet Leminayi kotulemek icin yazmadim bunlari o adam sayesinde bugun Atleticoyla kafa kafaya mucadele ettik.. Lemina Lemina gibi oynasa fenere de ezilmezdik orta sahada..
Biz once ortayi saglama alacagiz defansif olarak...Bir kere sizeli mucadeleci bir oyuncu olacak dribbling hucum yonu falan onlar cok sonraki is..
17 K bu maliyetlerle bu defansif katkiyi verecekse buyursun gelsin cok buyuk bir beklentimiz yok ..

25'e ikna edilir Parma bence ustelik bidaki satistan pay falan ekleriz oyle kandirmak lazim aslinda.
Mümkün değil o bence parmada zaten oyuncu yok transfer de yapamıyorlar.Schejderup'u da alamadılar oyuncu ikna etmede problem var 30 aşağısına vermezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt