Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lang ve saneyi oynatıp osimeni besleyecek bi 10 numara lazım
1769033367617.webp

Bu lig için öyle adama gerek yok 2 tane. Bu ligde son 10 maç küme düşecek ligin kaderini belirleyecek mertens gibi inceci adama ihtiyaç var.
Evet ama lemina partner bulmak daha önemli sanki. Torreira ile bi yere varamayiz avrupada örnegin önceki seneler. Oraya gercekten yirtici biri lazim. Lemina tek basina neler yapiyor, bunlardan ikitane oldugunu hesap et orta saha icin. Elbette bende griezman tipinde birini isterim ama siralama yaparsak önce lemina gibi orta saha ama daha dribblinci olani ondan sonra 10 no derim. Neyse sol kanat ile basladik bu iyi oldu baris sac bas birakmadi.

Lang 2 milyon
Samardzic 3 milyon
1 tane fark yaratacak orta saha lazım.
Lig için de yine 1 orta saha alırdım ve forvet alırdım.

tek vasfı yan pas-geri pas olan 6 no’yu neden alıyoruz biz, ne gerek var. bombos iş şu onyedika mevzusu
Ne alaka yav? Bazı maçlarda Lemina’ya sırf bunu yapsın diye ihtiyacımız vardı ama sahada değildi.

Yabancılar

1. Singo
2. Sanchez
3. Sallai
4. Jakobs
5. Torreira
6. Lemina
7. Sara
8. Sane
9. Lang
10. Osimhen
12. İcardi

3 hak kalıyor.

Bence

2 tane U23 orta saha
1 tane de 10 numara alacağız.

Lookman, Marmoush tarzı sansasyonel bir hamle bekliyorum. Orta sahalardan biri ucuz maliyetli nispeten olur diğeri pahalı olabilir.

Hicbir sey yapamiyorsan Ümit Akdag ve Oluai yi al. 28 ocak icin pusu da bekle
Oulai nasıl alacan? Adam vermem diyor.

lang sakat degil mi yaw

juve macinda oynatip ondan sonra salacak deniyo

sakat herifi oynatıp naapmaga calisiyo bunlar

Dün Napoli Kophenag maçında sonradan oyuna giren Lang'in performansını görünce belli ki bu adam bize baya faydalı olur.

Noa Lang güzel anlaşma beğenirsek bonservisini alırız veya sezon sonu başka bir fırsat çıkabilir önümüze bu paralara

Lang Dünya Kupası için hırslı olacaktır

Forveti baris yedekler. Oynamasi gerektigi yer, kanat icin yeterli kabiliyeti yok. Dribbling orta gol atma gibi. Sol kanat geldiginde orayida yedekler.
En kötü senaryoya göre plan yapmalıyız. 1 - 2 maç idare eder ama bize gerçek forvet lazım veya Samardzic yerine Gouri'yi zorlarim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt