Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.223
- 60.031
- 3.473
lpool atleticodan 4 al usg monaco frenkfurt 0 komedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
welcome to Buruk’s Worldlpool atleticodan 4 al usg monaco frenkfurt 0 komedi
Okan hoca bu langi 10 noya atıp bitirir hissiyatı çık aklımdan
Adam daghim alajbegovic Sefan baiaramUmarım 10,15 maç oynarsa opsiyon devreye girmez. Bu paralara ne oyuncular zorlanır
Kimse ne aldigimizin farkinda degil
Gouiri bende isterim ama zor.En kötü senaryoya göre plan yapmalıyız. 1 - 2 maç idare eder ama bize gerçek forvet lazım veya Samardzic yerine Gouri'yi zorlarim.
tek vasfı yan pas-geri pas olan 6 no’yu neden alıyoruz biz, ne gerek var. bombos iş şu onyedika mevzusu
Harbiden bir cacık bilmiyorBuradakiler Haluk abi çekmeye devam etsin bir bok bildiği yok
10-13'e geliyorsa Onyedika iyidir bence. Lakin u23'ler kim olacak acaba? Almada olursa Onyedika zaten olamaz yada tam tersi bu arada ben Almada'yı hiç uygun bulmuyorum fiziği nedeniyle bize. Onyedika'da elit değil ama iyi oyuncu yani orta sahanı iyi kapatır bence.Bize daha iyisi lazim
Ugurcan icin de neler diyordu abiOulai nasıl alacan? Adam vermem diyor.
10 milyondan fazla veren olursa kazık olur! Trabzonspor'u zengin edeceğiz bu gidişle. Almayın. Başka futbolcu bulun. Adamı hasta etmeyinnn gerginimmm kompleksliyimmmm transfeeer yapınnnnn
Benimki iyi pişsin yalnız.Birer sağ bek almaz mıyız?
Tamamda 30+ verirsen işte o malligi yapmayız umarımUgurcan icin de neler diyordu abi![]()
Oulai için Lookman parası isteyen manyaklar var heis öyle çok basit gibi yazmışsın daHicbir sey yapamiyorsan Ümit Akdag ve Oluai yi al. 28 ocak icin pusu da bekle
10-13'e geliyorsa Onyedika iyidir bence. Lakin u23'ler kim olacak acaba? Almada olursa Onyedika zaten olamaz yada tam tersi bu arada ben Almada'yı hiç uygun bulmuyorum fiziği nedeniyle bize. Onyedika'da elit değil ama iyi oyuncu yani orta sahanı iyi kapatır bence.