Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya renktaslar almada da kiralık gelirse ve bizde bahsedildiği gibi bir para varsa parayı yüzde 90 olaiye gömecekler. Çok kafa yormaya gerek yok bence önemli olan almada kiralık mi gelecek yoksa bonservisle mi
Gecende yazdim para yok rts. Olan para topcularin alacaklarina gitti, gecen 30m ödeme yapilacak denmisti

leminanın bugünkü halini kesecek adam 80 milyon euro flndır

istediğinizi getirin lemina sağlıklı iken o oynayacak orta sahada kritik maçlarda

bu yüzden maliyetli ve oynamamayı problem haline getirecek birini almamalıyız
Leminada sane gibi mac seciyor malesef. Clde at gibi ligde eṣek gibi (hakaret degildir)

Almada'yı forumda sadece ben beğenmişim. Bir sistem takımına göre gayet iyi oynadı bence.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizi toparlayacak profil ne griezman ne rafa silva ne almada ne samardzic ..
KDB - Bruno Fernandes- Bruno Guimares- Cherki daha basiti Baumgartner onun da basiti Asensio ..Profil olarak bu profillere gitmemiz sart.. Benim 2 yildir hayalim Eduard Spertsyan cok zor maalesef ermeni oldugu icin ..
Bir tek samardzic uygun gibi onun da skor katkisi cok dusuk kaliyor o kisim dudundurucu ..Bu bolgenin oyuncusu gol asist yapma aliskanligina sahip olmali
Batrakov?

Langın opsiyonu çok fazla almayız sene sonu muhtemelen

Besiktas Demir Egeyi 7+0,5 milyona satmis. Genc yasta oyuncularini Avrupadan kücük bir takima yollamak mantikli gibi geliyor. Orda bizim anadolu takimlarindan daha profesyonel calisip genclere mecbur kalip sans veriyorlarsa hele, oyuncunun orda kendini gelistirip piyasasini yükseltme sansi baya olur.

Besiktas Demir Egeyi 7+0,5 milyona satmis. Genc yasta oyuncularini Avrupadan kücük bir takima yollamak mantikli gibi geliyor. Orda bizim anadolu takimlarindan daha profesyonel calisip genclere mecbur kalip sans veriyorlarsa hele, oyuncunun orda kendini gelistirip piyasasini yükseltme sansi baya olur.
Emin Bayramda yaptigimiz gibi devam etmeliyiz

Almada için futbol direktörü ayrılması mümkün değil demedi mi? Yeni gelişme mi oldu nereden çıkıyor Almada muhabbeti

Play off maçında sıkıntılı bir rakibimiz olacağı belli ve hata şansımız yok. O yüzden eksik bölgelere çok sağlam transferler yapmamız lazım yoksa ekibimiz marizlenir

Ben lookman gelecek diye düşünüyorum osimhenin milli takımda tonla oyuncu var somut bişey olmasa arkadaşlarıma burayı öneriyorum anlatıyorum der çıkışta lookman onyedika isim vermez direkt var orada bi iş bakalım

Portekiz liginden pilot takım bu yüzden alınmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt