Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Okan Hoca ve oyuncular bir kere daha aslında isteseler ne kadar iyi bir takım olduğumuzu gösterdi. Maç seçmeleri, tam performansı vermeleri vs gerçekten can sıkıcı bir durum. Bu durumun iki tür sebebi var birincisi oyuncuların tamamen alternatifleri olmadığı için keyfi oynamaları ikincisi ligi öyle ya da böyle zaten kazanırız kafaları. Hoca ve yönetimin bu konuya el atması gerekiyor. Her bölgede en az 2 alternatifli bir kadro kurmamız gerekiyor. Bunu da mümkün olduğunca kaliteli adamlarla yapmamız gerekiyor. Sallai, Barış gibi bek kanat forvet her yere koyulabilecek topçular dışında gerçek alternatifler de lazım. Şu an Sallai sakatlansa Singo'nun da mevcut hali ile sağ bekimiz sadece Barış olabilecekken bu sefer sol kanattan fire veriyoruz. Lang'a ne gerek var Lookman'a ne gerek var vs gibi düşüncelere sahip arkadaşlara şaşırıyorum. Dün oyuna yine hamle yapabilecek oyuncu bulamadık. Ayrıca her rakibe karşı aynı taktik ve futbolcularla oynamaya çalışmak da bizi bir süre sonra kırıyor ve tıkanıyoruz. Özellikle hücum konusunda bol alternatifli bir kadro kurmalıyız. O yüzden 10 numara ve kanat transferleri en az orta saha transferi kadar değerli. Hatta keşke 2 tane kanat alsak da çeşit çoğalsa. Çünkü Barış ve Yunus beni çok geriyor.

Almada'yı forumda sadece ben beğenmişim. Bir sistem takımına göre gayet iyi oynadı bence.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen gsc ye bakma adam gayet iyiydi sarı kartı olduğu için erken çıkarmak zorunda kaldı simeone ayrıca adam yerinde oynamadı kanat oynadı buna rağmen iyiydi

Lang mı Lookman mı deseniz ben Lookman'ı isterdim maliyet vs vs tamam fazla ama fizikli topçular lazım bize. Almada Lang çok benim sevdiğim tarz topçular değil. Bize daha net adamlar lazım. Dün Sara bile girdikten sonra inanılmaz fark yarattı. Yunus fiziken de çok eksi kalıyor Avrupa'da.

Aynı şekilde dün Atletico hücumda küçülmeye gittikçe (Sorloth/Griezmann) değişikliği bence 1 pozisyon dışında (3 pozisyon üst üste olan Aponun çizgiden çıkarttığı) başka tehlikeli bir atakları olmadı. Fiziken tempolu ve güçlü topçulara gidersek bence çok daha iyi olacağız.

Lang mı Lookman mı deseniz ben Lookman'ı isterdim maliyet vs vs tamam fazla ama fizikli topçular lazım bize. Almada Lang çok benim sevdiğim tarz topçular değil. Bize daha net adamlar lazım. Dün Sara bile girdikten sonra inanılmaz fark yarattı. Yunus fiziken de çok eksi kalıyor Avrupa'da.

Aynı şekilde dün Atletico hücumda küçülmeye gittikçe (Sorloth/Griezmann) değişikliği bence 1 pozisyon dışında (3 pozisyon üst üste olan Aponun çizgiden çıkarttığı) başka tehlikeli bir atakları olmadı. Fiziken tempolu ve güçlü topçulara gidersek bence çok daha iyi olacağız.
Lookmanda sıkıntı yaşı itibariyle çok para. Yaş 24 falan olsa verilir 40m da 28 yaşında adam verilmez

6 gün sonra transfer çalışmaları başlıyor değil mi ? Bir yanlışlık yok

Lookmanda sıkıntı yaşı itibariyle çok para. Yaş 24 falan olsa verilir 40m da 28 yaşında adam verilmez
Hocam orası öyle ama bizimkiler de paramız çok vs derlerse her gittiği topçuya takımı 30-40 çeker. Bu transfer işini artık gerçekten işi bilenlerin yapması lazım. Her önüne gelene 20-30 sıkmaya başladık.

İcardi ile güzel bir şekilde vedalaşalım sezon sonu. Plaketini verelim alkışını alsın , "Aşkın Olayımı " son bir kez söyleyelim bitsin bu birliktelik. Fazlası zarar getirir iki tarafada. Gelecek yıl için de genç, Osimhen'den farklı meziyetleri olan bir futbolcuya şimdiden bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt