Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bir istatistik var buradan ne çıkarsa artık bilmiyorum;

2012 senesinde Çeyrek Final yaptığımız dönemden beri 96 farklı takım çeyrek final yapmış ŞL'de ve 95 tanesi İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Almanya, Belçika ve Portekiz takımı. 96. takım ise bir hollanda kulübü Ajax.

Profesyonel bir sportif direktörle çalışmak neden bu kadar zor anlamıyorum. İşlerine mi gelmiyor bazılarının acaba.

Barisi hemen Bek yapmissiniz.

Bu sene barisi hic defansif mantikta izlemediniz galiba.

Su Joker fantazisi yokolmali. Her futbolcu surekli 2 3 pozisyinu doldurur kafasi saglikli degil. Hocada da var bu.
Salai'nin bek performansını beğenmeyenler bile mumla arar.

Şöyle bir istatistik var buradan ne çıkarsa artık bilmiyorum;

2012 senesinde Çeyrek Final yaptığımız dönemden beri 96 farklı takım çeyrek final yapmış ŞL'de ve 95 tanesi İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Almanya, Belçika ve Portekiz takımı. 96. takım ise bir hollanda kulübü Ajax.
Bu ne anlam ifade ediyor Nedim Bey

Singo yanlış transfer oldu. 30 milyon abi az değil şu adama bek alıyoruz hala.

Zamanında Wan Bissakaya 15 milyon vermedik diye ardından Doue ile kaçırdığımız fırsat sonrası mevzu nerelere geldi

Singo : 30
Frankowski : 8
Jelert : 11

49 milyon...
Bir sonraki sağ beke 40 milyon vereceğiz heralde. Yani hala sağbekte Sallai oynuyor ki o da sağ açık oyuncusu, takımda orjin sağbek 1 tane yok, sakat Singo bile sağ stoper diyor o zaman niye aldırdın kardeşim.

olmayan parayı harcayanların sonu hep felaket olmuştur

hiç şaşmaz!

yalnız bu tsdeki kafa çok garip.Var mı bunların istediği paraya alamayacağımız o mevkinin top 10 wonderkidi falan ?

Yalnız dün fizik atletizm anlamında dünyanın en iyi 5 takımından birine karşı gerçekten çok iyi mücadele ettik.

Oyuncularımıza helal olsun.

Ve fiziken hiçbir şekilde ezilmeyen çatır çutur oynayan başta Lemina, Sallai, Apokerim, Osimhen ve Sane maçı tarafımızda tuttu.

Apokerim'in de hakkını ekstra vermek lazım. 1 pas hatası haricinde savunmada çok büyük oynadı çok büyük hem de.

Profesyonel bir sportif direktörle çalışmak neden bu kadar zor anlamıyorum. İşlerine mi gelmiyor bazılarının acaba.

6c2553bb71a74856a7d0fb3ff46666f5.webp

Küstürdünüz adamı..

Singo olayının ne olduğunu anlamamıza az kaldı bakalım. Kadroya dahil olduktan sonra zaten anlaşılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt