Çağlar Altın
Kırmızı Üye
- 19 Mayıs 2011
- 2.263
- 1.784
- 1.413
orta açmıyoruz diyedir.Buna çok şaşırdım en isabetli orta açan takımlar arasında 3. siradayiz
Ekli dosyayı görüntüle 312446
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orta açmıyoruz diyedir.Buna çok şaşırdım en isabetli orta açan takımlar arasında 3. siradayiz
Ekli dosyayı görüntüle 312446
Salai'nin bek performansını beğenmeyenler bile mumla arar.Barisi hemen Bek yapmissiniz.
Bu sene barisi hic defansif mantikta izlemediniz galiba.
Su Joker fantazisi yokolmali. Her futbolcu surekli 2 3 pozisyinu doldurur kafasi saglikli degil. Hocada da var bu.
Ayin 28ini.Noldu neyi bekliyoruz tam olarak?
Bu ne anlam ifade ediyor Nedim BeyŞöyle bir istatistik var buradan ne çıkarsa artık bilmiyorum;
2012 senesinde Çeyrek Final yaptığımız dönemden beri 96 farklı takım çeyrek final yapmış ŞL'de ve 95 tanesi İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Almanya, Belçika ve Portekiz takımı. 96. takım ise bir hollanda kulübü Ajax.
Bir sonraki sağ beke 40 milyon vereceğiz heralde. Yani hala sağbekte Sallai oynuyor ki o da sağ açık oyuncusu, takımda orjin sağbek 1 tane yok, sakat Singo bile sağ stoper diyor o zaman niye aldırdın kardeşim.Singo yanlış transfer oldu. 30 milyon abi az değil şu adama bek alıyoruz hala.
Zamanında Wan Bissakaya 15 milyon vermedik diye ardından Doue ile kaçırdığımız fırsat sonrası mevzu nerelere geldi
Singo : 30
Frankowski : 8
Jelert : 11
49 milyon...
Bu ne anlam ifade ediyor Nedim Bey
Profesyonel bir sportif direktörle çalışmak neden bu kadar zor anlamıyorum. İşlerine mi gelmiyor bazılarının acaba.
Ekli dosyayı görüntüle 312450
Küstürdünüz adamı..