Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.252
- 60.083
- 3.473
Singo stoper oynicam diye gelmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlara akil verecek birini istemiyorlar yoksa transferde isim de soyleyemezler simdi oldugu gibi.bizim kulübe yıllardır sd alınmamasının nedeni ne acaba?
ft gelir almazlat ft öyle çalışamaz derler
okan gelir getrimezler istemiyor derler
komisyon mu yiyor yoksa bunlar o yüzden getirmiyorlar?
Ya da Barış bizim net yedek santraforumuz olsun adam akıllı kanat alalım. Yani takımda low bir Osimhen olacağına iyi seviye bir kanat gelsin, Osi'nin yedeği o ve Barış olsun.
Yeni statüde 5 büyük lig dışı takımlarının çeyrek final görmesi %1 ihtimalŞöyle bir istatistik var buradan ne çıkarsa artık bilmiyorum;
2012 senesinde Çeyrek Final yaptığımız dönemden beri 96 farklı takım çeyrek final yapmış ŞL'de ve 95 tanesi İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Almanya, Belçika ve Portekiz takımı. 96. takım ise bir hollanda kulübü Ajax.
Opsiyon olduğu için yüksek tutulma olayı da varBenim anlamadım olay.
Napoli Lang'ı 25 Milyona aldi (hadi Bonus ile 28)
Lang hem kötü performans sergiledi/tutunamadı hemde disiplin olayları oldu galiba.
Nasıl oluyor da alma opsiyonu 30Mil oluyor?
Son İtalya şampiyonu etiketi sayesindeBenim anlamadım olay.
Napoli Lang'ı 25 Milyona aldi (hadi Bonus ile 28)
Lang hem kötü performans sergiledi/tutunamadı hemde disiplin olayları oldu galiba.
Nasıl oluyor da alma opsiyonu 30Mil oluyor?
Gelmeden önce de söylemiştim , geldiğinde de söyledim bu arada şimdi de söylüyorum.Singo net bir şekilde sağ bektir hani sakatlık durumunu falan geçelim ama sağ bek bu adam.Tek sorunu her zaman son anlardaki kararlarıydı onu da düzeltse top class bir sağ bek olacak bir adam.Stoperde ise çok kısıtlı bir herif fiziği ve hızıyla oynuyor orada tek hamleli olmaması avantaj ancak kademe hatası vs bir sürü defosu var.En fazla ortalama bir stoper o mevkii için fakat sağ bek için potansiyeli o şekilde değil o yüzden sağ bek dışında bir yerde oynatmak tamamen hata olur adamı kısıtlarsın bir de orada.Vanderson var oyun kurucu bek diye Monaco'nun aptal hocasının stoper oynatmasının bunla doğru orantılı bir bağlamı yok bu arada.O zaman da stoper değildi şimdi de değil.Bu adamı stoper oynatmak barış'ı bekte oynatmakla aynı durum direkt.Singoyu düzeltip bek oynatmaları lazım zaten 5-6 maç üst üste oynasın orada boey bile bek değilmiş dedirtir.İnanılmaz gel-git yapan bir canavar orada
normalde torino zamanı bunun 2-3 kat fazlasını yapıyordu bu arada maç başına burada parayı alınca saldı mı ne yaptı anlamadım yoksa fazla gibi gözüküyor ama harbiden torinoda durmadan atıyordu o deparları ama sakatlıktan dönünce tabii biraz sakınması da lazım kendini , zaten hucuma çıkarken bir sürü alan oluyor rakip derinde beklediği için orada çok düşük tempoda alan kat ederek rakip sahaya bile yerleşebilirSingo git-geli çok abartıyor kendini bir iki tık sakınarak oynaması lazım ben izlerken bu adam bunu nasıl kaldırıyor mümkün değil diyordum. Boey bile mesela dinlenme modu filan açıyordu maç içinde belli dakikalar. Oyuncunun da kendini tanıması lazım. Bizim sağlık ekibini aşan bir örnek singo. Köklü sağlık ekipleri, fiziksel durum tespit eden analizcileri olan avrupa kulüplerinde potansiyeline daha kolay ulaşır.