Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim kulübe yıllardır sd alınmamasının nedeni ne acaba?

ft gelir almazlat ft öyle çalışamaz derler

okan gelir getrimezler istemiyor derler

komisyon mu yiyor yoksa bunlar o yüzden getirmiyorlar?

bizim kulübe yıllardır sd alınmamasının nedeni ne acaba?

ft gelir almazlat ft öyle çalışamaz derler

okan gelir getrimezler istemiyor derler

komisyon mu yiyor yoksa bunlar o yüzden getirmiyorlar?
Bunlara akil verecek birini istemiyorlar yoksa transferde isim de soyleyemezler simdi oldugu gibi.

Gelmeden önce de söylemiştim , geldiğinde de söyledim bu arada şimdi de söylüyorum.Singo net bir şekilde sağ bektir hani sakatlık durumunu falan geçelim ama sağ bek bu adam.Tek sorunu her zaman son anlardaki kararlarıydı onu da düzeltse top class bir sağ bek olacak bir adam.Stoperde ise çok kısıtlı bir herif fiziği ve hızıyla oynuyor orada tek hamleli olmaması avantaj ancak kademe hatası vs bir sürü defosu var.En fazla ortalama bir stoper o mevkii için fakat sağ bek için potansiyeli o şekilde değil o yüzden sağ bek dışında bir yerde oynatmak tamamen hata olur adamı kısıtlarsın bir de orada.Vanderson var oyun kurucu bek diye Monaco'nun aptal hocasının stoper oynatmasının bunla doğru orantılı bir bağlamı yok bu arada.O zaman da stoper değildi şimdi de değil.Bu adamı stoper oynatmak barış'ı bekte oynatmakla aynı durum direkt.Singoyu düzeltip bek oynatmaları lazım zaten 5-6 maç üst üste oynasın orada boey bile bek değilmiş dedirtir.İnanılmaz gel-git yapan bir canavar orada

Ya da Barış bizim net yedek santraforumuz olsun adam akıllı kanat alalım. Yani takımda low bir Osimhen olacağına iyi seviye bir kanat gelsin, Osi'nin yedeği o ve Barış olsun.

Barış joker kimlikli topçu olduğu için sabit mevki alternatifi görmemek lazım nedimim yani bir anda takımın ana sağ beki filanda olabiliyor. Biz yine net bi santrafor yedeği bakalım sezon sonu.

Screenshot_20260122_122849_X.webp

Son bilmem kaç maçta 1 galibiyet diye algı yapan şikecilere boydan. İnsanda şeref olmazsa karasinekler ve kanaryalar gibi manipülasyon yapar.

Şöyle bir istatistik var buradan ne çıkarsa artık bilmiyorum;

2012 senesinde Çeyrek Final yaptığımız dönemden beri 96 farklı takım çeyrek final yapmış ŞL'de ve 95 tanesi İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Almanya, Belçika ve Portekiz takımı. 96. takım ise bir hollanda kulübü Ajax.
Yeni statüde 5 büyük lig dışı takımlarının çeyrek final görmesi %1 ihtimal

Dolaylı yoldan Avrupa süper ligini kurdular işte

Benim anlamadım olay.

Napoli Lang'ı 25 Milyona aldi (hadi Bonus ile 28)
Lang hem kötü performans sergiledi/tutunamadı hemde disiplin olayları oldu galiba.

Nasıl oluyor da alma opsiyonu 30Mil oluyor?

Benim anlamadım olay.

Napoli Lang'ı 25 Milyona aldi (hadi Bonus ile 28)
Lang hem kötü performans sergiledi/tutunamadı hemde disiplin olayları oldu galiba.

Nasıl oluyor da alma opsiyonu 30Mil oluyor?
Opsiyon olduğu için yüksek tutulma olayı da var

25 versek satabilirlerdi

Hadi ulan yapin ṣu transferleri. Daha neyi bekliyonuz beceriksiz herifler!!

Gelmeden önce de söylemiştim , geldiğinde de söyledim bu arada şimdi de söylüyorum.Singo net bir şekilde sağ bektir hani sakatlık durumunu falan geçelim ama sağ bek bu adam.Tek sorunu her zaman son anlardaki kararlarıydı onu da düzeltse top class bir sağ bek olacak bir adam.Stoperde ise çok kısıtlı bir herif fiziği ve hızıyla oynuyor orada tek hamleli olmaması avantaj ancak kademe hatası vs bir sürü defosu var.En fazla ortalama bir stoper o mevkii için fakat sağ bek için potansiyeli o şekilde değil o yüzden sağ bek dışında bir yerde oynatmak tamamen hata olur adamı kısıtlarsın bir de orada.Vanderson var oyun kurucu bek diye Monaco'nun aptal hocasının stoper oynatmasının bunla doğru orantılı bir bağlamı yok bu arada.O zaman da stoper değildi şimdi de değil.Bu adamı stoper oynatmak barış'ı bekte oynatmakla aynı durum direkt.Singoyu düzeltip bek oynatmaları lazım zaten 5-6 maç üst üste oynasın orada boey bile bek değilmiş dedirtir.İnanılmaz gel-git yapan bir canavar orada

Singo git-geli çok abartıyor kendini bir iki tık sakınarak oynaması lazım ben izlerken bu adam bunu nasıl kaldırıyor mümkün değil diyordum. Boey bile mesela dinlenme modu filan açıyordu maç içinde belli dakikalar. Oyuncunun da kendini tanıması lazım. Bizim sağlık ekibini aşan bir örnek singo. Köklü sağlık ekipleri, fiziksel durum tespit eden analizcileri olan avrupa kulüplerinde potansiyeline daha kolay ulaşır.

Singo git-geli çok abartıyor kendini bir iki tık sakınarak oynaması lazım ben izlerken bu adam bunu nasıl kaldırıyor mümkün değil diyordum. Boey bile mesela dinlenme modu filan açıyordu maç içinde belli dakikalar. Oyuncunun da kendini tanıması lazım. Bizim sağlık ekibini aşan bir örnek singo. Köklü sağlık ekipleri, fiziksel durum tespit eden analizcileri olan avrupa kulüplerinde potansiyeline daha kolay ulaşır.
normalde torino zamanı bunun 2-3 kat fazlasını yapıyordu bu arada maç başına burada parayı alınca saldı mı ne yaptı anlamadım yoksa fazla gibi gözüküyor ama harbiden torinoda durmadan atıyordu o deparları ama sakatlıktan dönünce tabii biraz sakınması da lazım kendini , zaten hucuma çıkarken bir sürü alan oluyor rakip derinde beklediği için orada çok düşük tempoda alan kat ederek rakip sahaya bile yerleşebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt