- 29 Ocak 2024
- 8.506
- 7.416
- 568
Bence derhal elden çıkarılmalı derhal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Davinson'u orta sahada görmek isterdim bir maç olsun.Cozum belli Davinsonu sag bek, singoyu stoper yapiyoruz
3'lü oynayacağız açıklaması veya söylentisi hiç geçmedi alındığı dönem. Hem stoper hem bek oynar diye yazılmıştı ama bek için alındığı barizdi.Bence derhal elden çıkarılmalı derhal
Torino döneminde bu kadar kalın değil, Monaco sonrası kalınlaşmış.normalde torino zamanı bunun 2-3 kat fazlasını yapıyordu bu arada maç başına burada parayı alınca saldı mı ne yaptı anlamadım yoksa fazla gibi gözüküyor ama harbiden torinoda durmadan atıyordu o deparları ama sakatlıktan dönünce tabii biraz sakınması da lazım kendini , zaten hucuma çıkarken bir sürü alan oluyor rakip derinde beklediği için orada çok düşük tempoda alan kat ederek rakip sahaya bile yerleşebilir
Hocamiz dememiş miydilan sağ bek oynuyor diye sakatlanıyor saçmalığını kim atıyor ortaya
ben böyle ucube bir bahane görmedim![]()
Kaleye geçerse de degaj yaparken sakatlanırUla stoper olunca sprint atılmıyor mu
Dün Apokerim en az Sallai kadar sprint attı maç boyu
Stoper yeri geliyor 50 metre geri sprint atmak zorunda
Hayatı boyunca stoper oynamış adamları PL'de bek oynarken görüyoruz
Koşunca sakatlanıyor diye bir şey varsa zaten o saatten sonra anca kaleci olur