Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferle ilgilenen herkes kulupten defolup gitmeli.

Yeri gelince de "hoca iyi guzel diyorsunda bu boyle su soyle-zaten herkesin posasini cikariyorsun" diyecek biraz saha icinden anlayan adam lazim.

Timber niye sakatlanmıyormuş ? , yada calafiori bu zekasizlara bunu sormalı :asd: Normalde ikiside stoper bunların :asd: Biri sol bek digeri sağbek oynuyor

Keramettin admirin dediği gibi nabız yoklama bence bu olay. Singo'yu satıcaz gibi duruyor veya elden çıkarıcaz aldığımızdan ucuza ve yolunu mu yapıyoruz nedir

Singo sağbek değil tamam diyelim nolcak şimdi Davinson mu oynayacak Singo mu? 30 milyona yedek adam mı aldık?

icardi fit duruma gelemiyor fırvet oynadığı için

stoper oynaması lazım

Bu nasıl mantık? Osimhen de hayatı boyunca yaşadığı sakatlıkların hepsini santraforken yaşadı kendisini 10 numaraya mı çekelim yani

3'lü oynayacağız açıklaması veya söylentisi hiç geçmedi alındığı dönem. Hem stoper hem bek oynar diye yazılmıştı ama bek için alındığı barizdi.

Herifi hocadan, kulüp doktorundan tut muhabirlere kadar açıklamalarıyla bek bölgesinden aforoz ettik şimdi.

O dönemde de çok yazdım. Sağ bek alacaksak son 2 sene stoper oynayan adamı almayalım.

Stoper alacaksak solda da oynayan alalım.

Hatta 15 m euroya ikisini de alalım dedim.

Bunlar hep nabız yoklama ya Singo mevzusunda birşeyleri aklamaya çalışıyorlar.
Vallahi hülasa ben bu işten sıkıldım, singonun dingonun ağzını kokusunu çekme niyetinde değilim, geldiği paraya göndersinler kafidir bizim düşünecek daha büyük problemlerimiz var

Torino döneminde bu kadar kalın değil, Monaco sonrası kalınlaşmış.

Bence yönetilemeyecek bir temposu yok, zaten o kadar az izledikki ne oynuyordu hatırlamıyorum bile.

Pas ve teknik yönü zayıf ama o kesin, bu durumda sürekli git gel yapıp geçişleri savunmak zorunda zaten.
Zaten işte onu da herhalde üstte söylemiştim hücum için kendini gelistirebilecek donemdeyken gittiler stoper yaptılar 2 senesi de orda boşa gitti.Hani ben yine de gelistirebilecegini düşünüyorum ek antrenmanla ama tabii önce tekrardan beke adapte etmek lazım kendisini ama torinoda sırf o inanilmaz deparlarla bile pozisyon yaratiyordu bizde icardiye yaptığı asist gibi ister istemez zaten bomboş şekilde çizgiye iniyordu sürekli olarak onun üstüne bir de pas kalitesi falan olsa valla çok muazzam bir şeye evrilir.Tabii önce artık kendine gelip düzenli oynaması lazım, kalınlık için de katılıyorum bu arada zaten ister istemez stoper olunca oyun aliskanligin da değişiyor da yine onda da bence duzeltilmeyecek bir şey yok.Hem kendinin hem teknik ekibin biraz bu durumun üstüne düşmesi lazım

jakobs bek oynadığı için sürekli sakatlanıyormuş

sağ açık oynaması gerekliymiş

Dünyadaki bütün oslara teklif yapip Silas Anderseni görmezden gelmeleri içimi acıtıyor.

Keramettin admirin dediği gibi nabız yoklama bence bu olay. Singo'yu satıcaz gibi duruyor veya elden çıkarıcaz aldığımızdan ucuza ve yolunu mu yapıyoruz nedir
O zamanda 30.7 bons 5 maasa alirken aklımız neredeydi niye aldık 6 ay önce

Seneye Sanchez'i göndermek yerine bu takıma adam akıllı stoper alınsın ya da neyse artık bilmiyorum ama Nelsson varken Sanchez böyle değildi.

Bunun adı rahatlıktır. Adamı kesecek kimse yok ula böyle şey mi olur. Hani Cannavaro bile olsan bi yedeğin olur.
aynen öyle rahat oldukları için doğru performans vermiyor bazı oyuncular

Çağatay Çelik kim abi her önüne gelen böyle gündem oluyorsa biz de haberci olalım

Yunus sürekli kanat oynadığı için sakatlaniyormus o yüzden kaleci olmalı

Singo'nun sakatlanma sürecinin başlangıcı ağır tempoda oynanan Liverpool maçından 4 gün sonra Beşiktaş maçına çıkması.

Oyuncuları korumak için de kadrodaki herkesi azami kullanmak gerekiyor kaldı ki o maçta Sallai dinç ve sağlıklı bir şekilde kulübede oturuyordu.

İşte liv maçından sonra o fiziksel verileri takip edecek oluşturacak ve hocaya sunacak profesyoneller lazım. Buruk kabul etmese de ekibi zayıf. Gerçi hiç veri olmasa bile ulan burda da oynatırsak patlar bu çocuk diyebilmeli. Benzer durum İcardi tottenham sakatlığında oldu pili bitti görünüyor oyundan almadı adamı osimheni çıkarttı onun yerine. Rotasyon işinde çok ciddi dersler almış olması lazım bu sene hocanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt