Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.811
- 73.323
- 5.188
30 m acı acı girmiş bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Singo nezaman oynayacak Nedim bey30 m acı acı girmiş bize
Diego Costa on Antonio Conte:
“He’s always angry, always with a long face, probably he doesn’t have sex at home because he is a very bitter guy.”
Defans yapalım sanchezi sezon sonu satalim@İskender Nikolov
Buchi Laba: "Wilfried Singo'nun sağ bek olarak oynamaya hakkı yok. Bu, onun potansiyelini tam olarak kullanmamak ve daha fazla koşmak zorunda kalacağı için sakatlanma riskini artıracak durumlara sokmak anlamına geliyor. O, müthiş bir stoper! Avrupa'nın en iyilerinden biri!! Korunması gereken türden bir oyuncu."
Evet satmayacaz demişlerdi dünOnu da mı alamıyoz![]()

Konulan teşhis çok ciddi sağbek oynayamama teşhisi milyarda 1 hastalıktır. tedavisi yok gibi bir şeySingo nezaman oynayacak Nedim bey
Müthiş herif yav. Tam bir lider. 5 6 yaş genç olanı kaç para acaba?Vanaken cekelim
sağ bek oynayamıyosa sol bek oynatalımKonulan teşhis çok ciddi sağbek oynayamama teşhisi milyarda 1 hastalıktır. tedavisi yok gibi bir şey
Sgk ilaç ödemesi yapıyor mu acaba? Sağ bek oynayamama tanılı hastalarda parolu bile karşılayamıyor diyebiliyorum
Benden büyük adam nereye gidecek, hala top dürttüğüne şükretsinDzeko Schalkeye gidiyormuş 2. lige