Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@İskender Nikolov

Buchi Laba: "Wilfried Singo'nun sağ bek olarak oynamaya hakkı yok. Bu, onun potansiyelini tam olarak kullanmamak ve daha fazla koşmak zorunda kalacağı için sakatlanma riskini artıracak durumlara sokmak anlamına geliyor. O, müthiş bir stoper! Avrupa'nın en iyilerinden biri!! Korunması gereken türden bir oyuncu."

:asd:

Diego Costa on Antonio Conte:

“He’s always angry, always with a long face, probably he doesn’t have sex at home because he is a very bitter guy.”

Bunu beni taniyanlards soyler " surekli kaslari catik ve sinirli duruyor" diye. Suratim oyle diyorum inanmiyorlar.

Bunlar ortasaha alamaz beyler son gün gider maestroya 12 milyon Euro basarlar. Bari pakete ümiti de dahil edip 15 m verseler fazla zararda olmayız

1769079083637.webp

@İskender Nikolov

Buchi Laba: "Wilfried Singo'nun sağ bek olarak oynamaya hakkı yok. Bu, onun potansiyelini tam olarak kullanmamak ve daha fazla koşmak zorunda kalacağı için sakatlanma riskini artıracak durumlara sokmak anlamına geliyor. O, müthiş bir stoper! Avrupa'nın en iyilerinden biri!! Korunması gereken türden bir oyuncu."
Defans yapalım sanchezi sezon sonu satalim

Karagümrük maçı oynanacak stat ve kış şartları bir yana, Atletico maçının yorgunluğu ve konsantrasyon kaybı ihtimali nedeniyle ayrı bir sıkıntı. Acele edip en azından Lang'i şu maça yetiştirip 18 kişilik kadronun içinde olmasını sağlamak lazım. Artık kulübede hamle olanağının olması şart.
Rakip kötü durumda olmasına rağmen şartlar nedeniyle zorlu geçeceğini düşündüğüm bir müsabaka.

Stoperler bekler kadar kosuyor bizde? Bir o kadar sprintte atiyorlar.
Okanball da cok yasadigimiz bir durum

Haluk Yürekli: "Yener İnce, Singo hakkında çıkan haberleri yalanlıyor."

Singo nezaman oynayacak Nedim bey
Konulan teşhis çok ciddi sağbek oynayamama teşhisi milyarda 1 hastalıktır. tedavisi yok gibi bir şey

Sgk ilaç ödemesi yapıyor mu acaba? Sağ bek oynayamama tanılı hastalarda parolu bile karşılayamıyor diyebiliyorum

Yener ince'ye göre Emre Kaplan bir haber uydurmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt