- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
Okan'ın 30 milyon+ limitine aykırı olduğundan, TS'den sezon sonu 32 verip alırız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Henüz boşu yokbir şey bildiği yok bu hesapların.
Okan hocanın verdiği duyumları bile boşa çıkıyor transfer dönemleri
Transfer sayılır mı sayılırsa transfere gerek var mı ?Sağbekimiz antrenama çıkmış hayırlı olsun

Yalnız şunu gördüm, ts bir oyuncuyu alacaksa araya girip kimse almıyor, herkes uzak duruyor var bir sebebi.Okan'ın 30 milyon+ limitine aykırı olduğundan, TS'den sezon sonu 32 verip alırız.
Hocam defansif istatistikleri bence oldukca iyi orta daha icin genel.olarak iyi ne olur alinca sanki biktim burasi gs sözünden sen gs sin da diğerleri köy takımı mi avrupada genc aliyor herkes. 11 tane boyle adam.olsun diyen yok zaten. Ben kendi adıma üzgünüm..Okan'ın 30 milyon+ limitine aykırı olduğundan, TS'den sezon sonu 32 verip alırız.
Kim? Singo mu?Sağbekimiz antrenama çıkmış hayırlı olsun
evetKim? Singo mu?
Yedek yok. Mecburen maç seçiyorlar. Mesela Gümrük maçında en kötü Lemina ve Sane dinlenebilirdi.Dün Okan Hoca ve oyuncular bir kere daha aslında isteseler ne kadar iyi bir takım olduğumuzu gösterdi. Maç seçmeleri, tam performansı vermeleri vs gerçekten can sıkıcı bir durum. Bu durumun iki tür sebebi var birincisi oyuncuların tamamen alternatifleri olmadığı için keyfi oynamaları ikincisi ligi öyle ya da böyle zaten kazanırız kafaları. Hoca ve yönetimin bu konuya el atması gerekiyor. Her bölgede en az 2 alternatifli bir kadro kurmamız gerekiyor. Bunu da mümkün olduğunca kaliteli adamlarla yapmamız gerekiyor. Sallai, Barış gibi bek kanat forvet her yere koyulabilecek topçular dışında gerçek alternatifler de lazım. Şu an Sallai sakatlansa Singo'nun da mevcut hali ile sağ bekimiz sadece Barış olabilecekken bu sefer sol kanattan fire veriyoruz. Lang'a ne gerek var Lookman'a ne gerek var vs gibi düşüncelere sahip arkadaşlara şaşırıyorum. Dün oyuna yine hamle yapabilecek oyuncu bulamadık. Ayrıca her rakibe karşı aynı taktik ve futbolcularla oynamaya çalışmak da bizi bir süre sonra kırıyor ve tıkanıyoruz. Özellikle hücum konusunda bol alternatifli bir kadro kurmalıyız. O yüzden 10 numara ve kanat transferleri en az orta saha transferi kadar değerli. Hatta keşke 2 tane kanat alsak da çeşit çoğalsa. Çünkü Barış ve Yunus beni çok geriyor.
Neler dendi.dün ki macta sofascore göre 2 takımdan da en yüksek puanı apokerım almıs 8.1
Allahim sükürler olsun sana!