Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Langtan vazgeçin abi en ihtiyacımız olan gümrük maçı orada 11 cikmayacaksa ne anlamı var 1 tane cl maçı kaldı zaten.Baslarim öyle oyuncuya ben city maçı öncesi barış yada sane dinlenmeyecekse

............................Uğurcan...............
............Singo....Sanchez.....Apo.........
Sallai.........Lemina.....Torreira..........Barış
...........Sane.......Osimhen.......Lang............

Asprilla 10 falan değil yahu çizgiye basan kanat değil mi bu direkt ne alakaymis

175 macta 17 gol 15 asist az geldi açıkcası bize oraya sorun çözecek level atlatacak biri gerekiyor.

Cocukken yaninda calistigim bir abim (ARE) beni bira almaya yollarken "git bana bir aspirin al" derdi.

@Tolgahannn1905 | ÖZEL

Galatasaray , Girona forması giyen Kolombiya’lı oyuncu Yáser Esnéider Asprilla Martinez için kulübü Girona’ya az önce ilgi mektubu gönderdi.

Oyuncu u23 standartlarına uyuyor ✅

Asıl mevkii sağ kanat forvet olan Asprilla 10 numara ve sol kanat forvette de forma giyebiliyor
Lang yerine isterdim ama onyedika olmayacak şartıyla

Langtan vazgeçin abi en ihtiyacımız olan gümrük maçı orada 11 cikmayacaksa ne anlamı var 1 tane cl maçı kaldı zaten.Baslarim öyle oyuncuya ben city maçı öncesi barış yada sane dinlenmeyecekse
Vazgecince yerine bugun baskasi mi gelecek sandiniz? Bir hafta daha bekleriz kesin.

Vazgecince yerine bugun baskasi mi gelecek sandiniz? Bir hafta daha bekleriz kesin.
Bugün gelmesin ama bu da gelmesin en azından kulüp rezilliklere karşı duruş sergilemis olur.Oyle yok o var bugün olmaz yok cl var olmaz yok juve var olmaz bir enayi biz miyiz

Bunlarin beceriksizlik ile o 1 haftadan da uzun surebilir. Hatta şuan elde 1 kişi varken hiç olup 0 a bile düşebilir. Yönetimin kepazeliğ hafifi aliniyor diye düsünüyorum.

Bugün gelmesin ama bu da gelmesin en azından kulüp rezilliklere karşı duruş sergilemis olur.Oyle yok o var bugün olmaz yok cl var olmaz yok juve var olmaz bir enayi biz miyiz
Kisaca degisen birsey olmuyor yarin giderler Atalanta ile papaz oluruz bu defa, sonucta ayni kisilere muhtaciz.

Tek bir yanlış yok söylediği şeylerde. Topçuları takıntı etmeyi bırakın diyeceğim de sen topçuları geçtim hocayı takıntı yapmış durumdasın abi maalesef.

takıntı yaptığım yok

Galatasarayın sağbeki sallai olamaz !

bıey olur
mariano olur
genç bir hakimi bulursun o olur
biraz düşüle geçmiş hakimi olur

sizin bunu benimsemeniz asıl yanlış olan

bakış açınız yanlış

ben okan burukla bu zengin dönemimizi heba ettiğimizi düşünüyorum
çok daha profesyonel bir ekiple çok sağlam bir oluşum olabilir Galatasaray ama Okan burukun futbol aklı olan bir Galatasaray olamaz

fakir Galatasaray için iyi td okan buruk

ama zengin bir Galatasaray için facia

onun içinde tam olarak dominasyon koyamıyoruz hep bir bıçak sırtı hep bir arada rezillikler yaşıyoruz

sorunumuz bakış açımız onun için sşze takıntı görünüyor!

siz olanı yeterli görüyorsunuz

ben bu zengin dönemimizi daha sağlam görmek benim tek arzum ve ne yazık ki çürük yumurtalar gözüme çok batıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt