Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu isin sonunda olacagini soyleyim, 25 milyon + KDV + Ahmed.

Sonra da islak imzalar.
Piyasaya ve gençlere istenen paralara bakınca 15+KDV+ Ahmet olsa anlayacağım ama çok saçma bu iş yahu. 25 milyona gidip Makau'yu da alırsın hadi ofansif istedin Danois'i alırsın git onlardan birini al hem bize daha uygun Torreira'nın yanına fiziksiz adamı ne yapacağız?

mauro 10 numara olarak dusunuluyormus
10 numaraya transfer butcesi de orta sahada kullanilacakmis

Adamlara seneye çok rahat şampiyonluğa oynayabilecekleri kadroyu kurabileceği parayı 2 tane oyuncudan veriyoruz sadece : D bizim harcadğımızı trabzon harcasa şl alacaklar demek ki

Piyasaya ve gençlere istenen paralara bakınca 15+KDV+ Ahmet olsa anlayacağım ama çok saçma bu iş yahu. 25 milyona gidip Makau'yu da alırsın hadi ofansif istedin Danois'i alırsın git onlardan birini al hem bize daha uygun Torreira'nın yanına fiziksiz adamı ne yapacağız?
Iyi oyuncu ona lafim yok ama yarin Lemina'nin yerinde oynayacak biri de degil. Kisaca seneye yine o bolgeye transfer yapmak zorunda kalacaksin. 10 numara da degil bu cocuk hani gecsin orada oynasin diyemeyiz.

Bizimkiler kesin kimseyi alamiyordur yurt disindan yine isin en kolayina gidiyorlar: Trabzon

Bu arada 25+ Ahmed net overpaid olur da. Gueye ye 35 vermekten her türlü daha iyi çok genç çünkü.

Trabzonlu oluai'nin dehşet ötesi performansı için yurtdışından ne kadar teklif gelmiş. Şu ana kadar yaptiklari ile Asla 30 milyon edecek oyuncu degil. Sanırım birileri tarafından haraca bağlandık.

Almada işinin olmayacağını 3 gün önce yazdık

Atletico hakkında çıkan tier 1 haberleri okudum
Almada tam çöp değil gözlerinde. Öyle Raspadori vs. tarzı ne olursa olsun gitsin modunda değiller
Banea'nın yedeği olur gerekirse gibi bakıyolar meseleye

İstedikleri sol kanat oyuncuları var ama paraları yok
Almada'dan 20m gibi bi para kazanmazlarsa yollamaya niyetleri yok, yazı bekliyorlar
Brezilya'dan ve Benfica'dan ilgi olmuş ama hep opsiyonlu kiralık, bu girişimler reddedilmiş
Oyuncu ise salın beni gideyim diyor

Eğer Atletico kelepir geçici çözüm bulamazsa (Carrasco vs. tarzı) Almada işi olmaz
Bu devirde kimse Atletico'ya kelepir topçu vermez hele Gallagher işinden böyle para kazanmışlarken
O yüzden bu Almada işi olmaz rtaşlar unutunuz
Bana uyar, hemen Batrakov

Galatasaray ile Trabzonspor arasında Oulai transferi için görüşmeler başladı!

Transfer pazarlığı iki kulübün başkanları arasında yapılıyor.

[@ArslanCumhur]

ugurcan hadisesi yasaniyo benzer bicimde

yine dünyayı gezip tzon a gomecez meblagi gorüntü itibariyla

Her zaman Icardi'yi destekledim ama maalesef artık bu mümkün değil. Hala 8-10 kilo fazla kilosu var. Kulübü hiç umursamıyor, eğer umursuyor olsaydı, her fırsatta Arjantin ve İtalya'ya uçmazdı, bunun yerine 2 yıl önceki sezonundaki fiziksel formuna ulaşmak için çok sıkı antrenman yapardı. Artık zamanlaması yok, bitiriciliği kötü, hiçbir oyuncuyu geçemiyor. Onunla sözleşme uzatmak istemezdim, artık oyuncularla iyi oldukları yerde ayrılmayı öğrenmeliyiz.

Muslera ile de 3 yıl daha fazla oynadık ve bu yüzden Avrupa'da önemli puanlar kaybettik.

maasi yüksek olmayacaksa ve yedek oturmasi sorun olmayacaksa uzatilabilir aslinda ama

maasi yüksek olacaak ve yedek oturmak istemeyecek

Bana uyar, hemen Batrakov
benim anladığım Rus takımları Rus topçuları kolay bırakmıyor
ciddi bi yabancı sınırı var ve topçu getirtmekte zorlanıyorlar
para sıkıntıları da yok

keşke olsa ama ben de isterim
Batrakov da Spertsyan da baya iyi görünüyor videolarda
hatta ben Spertsyan'ı daha çok beğendim

ama Zakharyan da iyi görünüyodu Sociedad'da pek bi şey yapamadı
ağır bi sakatlık geçirdi gerçi sanırım

15+ Kutucuya ikna edin Ts'nin paraya ihtiyacı var zaten seve seve satacaklar oyuncu alabilmek için. Ts'den 400 bin euro alıyormuş bakalım biz kaç vereceğiz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt