Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oulai iyi oyuncudur kötü oyunvudur ama fiziksel olarak küçük adamları almak hastalık oldu

Yazın 5 milyona alınan topçu yarım devre ligde iyi oynadı diye göz göre göre 25-30 + 6 milyona alınan topçuyu verip alacaklar. 1 kaleci + 1 sağ bek + 1 orta sahaya aynı yıl totalde 90 milyon euro bağlayan PL takımı bile sayılıdır.

Trabzon bizim kulubu batiracak boyle boyle. Ben hayatimda bu kadar is bilmez bir yonetim gormedim. Butun avrupayi turlayip yine Trabzonun kucagina dusuyorlar. Senin scoutun ne is yapiyor arkadas Trabzonun buldugunu sen niye bulamiyorsun.

İcardi'nin miadı doldu, güzel bir hatıra olarak anmaya devam etmemiz için ayrılması lazım aksi halde yüz-göz oluruz.

Iyi oyuncu ona lafim yok ama yarin Lemina'nin yerinde oynayacak biri de degil. Kisaca seneye yine o bolgeye transfer yapmak zorunda kalacaksin. 10 numara da degil bu cocuk hani gecsin orada oynasin diyemeyiz.

Bizimkiler kesin kimseyi alamiyordur yurt disindan yine isin en kolayina gidiyorlar: Trabzon
Oulai bizim takımda Torreira'nın yanında oynayamaz dediğin gibi. Oulai'ye baktığında aslında tam Torriera'nın yeri için olur yani onun tarzında bir oyuncu.

lang mang kiralayıp

tüm parayı olayi ye bascak heralde

dursun

bu oulai sacmaligina biri dur demeyecek mi?
ne yapmis yav bu adam?
agustos ayinda gelmis 11 mac oynamis 2 gol 3 assist
noluyoruz oglum kim sisiriyor bu cocugu?
avrupa'dan 10m euro uzeri teklif varsa disimi kirarim.
adamlar salak mi 5-6 ayda adamin degerinin on kati para versin?

Biri Aspor Silas Andersen icin Sinan Andersen yazdi diye dalga gecmisti de adamin 2. ismi Sinan imis galiba :D

oulai'ye 40 verecek bunlar

0d9fc3e9f9410e94d50665ab597a0e47.jpg

Bu hoca ve yönetimden umarım sezon sonu kurtuluruz. Yoksa bunlar bizi batiracak. İcardiyi filanda saplayacak. Bunlar 1 yılda yapmazlar 3 yılı basarlar

benim anladığım Rus takımları Rus topçuları kolay bırakmıyor
ciddi bi yabancı sınırı var ve topçu getirtmekte zorlanıyorlar
para sıkıntıları da yok

keşke olsa ama ben de isterim
Batrakov da Spertsyan da baya iyi görünüyor videolarda
hatta ben Spertsyan'ı daha çok beğendim

ama Zakharyan da iyi görünüyodu Sociedad'da pek bi şey yapamadı
ağır bi sakatlık geçirdi gerçi sanırım
Batrakov bayagi inceci gibi duruyor videolarda. Oyle bir adama ihtiyacimiz cok su anda. Yunus performans veremiyor.

Trabzonlu oluai'nin dehşet ötesi performansı için yurtdışından ne kadar teklif gelmiş. Şu ana kadar yaptiklari ile Asla 30 milyon edecek oyuncu degil. Sanırım birileri tarafından haraca bağlandık.
BCT'ye göre 28 milyona kadar çıkan teklif gelmiş tabi yersen. Oulai Afvon'da iyi piyasa yaptı bu arada ona lafım yok ama 15 + KDV+ Ahmed mesela tamam da en büyük problem biz Oulai'yi ne yapacağız? Kendisi Torreira ile yan yana oynaması fiziksel olarak bana göre pek mümkün değil. Oulai aslında tam bir Torreira sonrası için onun yerine oynayacak bir oyuncu.

Ne olayisi lan yeter dalgami geciyorsunuz siz 6 ay once 5 e aldiklari adami sokuk ligimizde 2 top surdu diye 30 a bize kim nasi almayi hayal edebiliyo galatasarayin parasi lan bu.Dursun cok fena kaşınıyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt