Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.314
- 2.945
- 2.088
Yahu Oulai ne zaman superstar oldu da 30-40 milyon bonservis isteniyor. Galatasaray'in parasini cope atmaya ne kadar hevesliler. Kotu niyet ariyorum. Hepsi gitmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolgahan'ın Magassa haberine güveniyoruz bakalım umarım biter o iş.1. Agoume ya da Mukau
2. Magassa ya da Keita
bunlardan birine gitmeliler.
uçakta resim dolanıyordu ama şimdi tekrar baktım yapay zekaymış…Kim diyor
Oulaiden iyi 50 tane adam vardır dostum böyleoulai gibi yok dostum
Kemik ve kas yapisi buyuk demek ki.Aha 1.88 85 kg... bence kilolu sayılır bu herif...
yav burda aldırmayacaklar komısyon falan dıye adam baska takıma gidecek cok parayaYanlız Oulai için biz vermezsek o paralari muhtemelen top 5 liglerden birisinin vermesi de gerçekçi açıkçası
tamam say bul bakalımOulaiden iyi 50 tane adam vardır dostum böyle
Ugurcan'a verdigimiz 27m Euro'yu naptilar ki?Dün 20 m euro + Ahmed teklifini söylemişlerdi orta yol bulunur paraya ihtiyaçlarıda varmış.
Para yok Kemal'im sonra ödeme ve bol taksit var , yoksa bu paralara Batrakov alınırdıYanlız Oulai için biz vermezsek o paralari muhtemelen top 5 liglerden birisinin vermesi de gerçekçi açıkçası
Recep ivedik filmi mi çekiyoz yav neyi sayayım kulüp bulsun onu da.Ligue 1de güncel oynayan en kötü 10 takımın 23 yaş altı orta sahası var oulaiden daha iyi hepsi.Anderlechteki çocuğu bile çekersin o parayatamam say bul bakalım