Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.206
- 60.014
- 3.473
Kral bu kadar düşük beklentilerin olmasın yavIstedigim orta saha Magassa-Oulai-Batrakov idi. Magassa ve Oulai gelse de yeter simdilik. 10 numarayi kiralik da yapsak olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kral bu kadar düşük beklentilerin olmasın yavIstedigim orta saha Magassa-Oulai-Batrakov idi. Magassa ve Oulai gelse de yeter simdilik. 10 numarayi kiralik da yapsak olur.
Defansif orta saha alinacaksa iyi olur ama bakalim para kalacak mi8 numara degil mi zaten Oulai? Magassa gibi birini aliriz Lemina yerine zaten.
Yazi gibi görüyorumbu ne dostum
Torreira daha cok 8 numara ya, ondan dolayi oyle deniyor.Oulai ile Torreira yan yana nasıl olmuyormuş onu anlamadım, Torreira sağ iç 6 oynuyor, Oulai sol iç 8
Rakibin Atttigi her uzun oyun sanchese ulaşmasın hocam. Ben şahsen sallai mc tominay tarzi adamlardan yanayim her mevkideFutbolun boy ile oynanmadığını Forum biran önce öğrenmeli , PC oyunlarında geçerli olan herşey futbolda işe yaramaz
Genc kaliteli oyunculara basacaksin. Bir sekilde satarsin gene.Defansif orta saha alinacaksa iyi olur ama bakalim para kalacak mi
Scout analiz sitelerinden derleme yapmistim gecen gun bu oyuncular hakkinda, Ingilizce kisa ozet aslinda daha detayli sitelerde vardi ama ona bakmaya zamanim yoktu.Magassa'nin topla iliskisi nasil? Duz oyuncu mu? Boyunun 1,88 olmasi heyecanlandiriyor.
Stoperden bozma orta saha mi?
Iki pozisyonda da oynuyor gibi gozukuyor. 10 numara ve sol kanat.10 numara mı kanat mı bu oyuncu
Bir de Juve maçını mı bekleyeceğiz?
Niye hafife aliyorsun ki? Zamaninda Suat-Emre-Okan bucurleriyle orta sahayi domine ediyorduk. Sasirilacak bir sey degil bence.
Düşük beklenti dediğin orta saha 3'lüsü 80-90 milyon euro bonservisleri.Kral bu kadar düşük beklentilerin olmasın yav![]()
O zaman tüm topçuları Afrika'dan mi alalım 11 oynuyorlar diyemtde 11 oynayan var mı 19 yaşında kupada falan
Noa Lang sakatlanmadi mi? Daha neyinden bir dahaki macta fayda bekliyorlar? Sakat sakat mi oynayacak? Napoli illa bizi bir daha belleyecek.mctominay'ın ayağı kırılırsa çok üzülürüz