Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yurt ici pazari icin pahali pahali bunda anlamayacak ne var? Trabzon bir Ligue 1 takimi veya Serie A takimi degil, tum gelir gider tablosu EURO pazarindan yurumuyor.

Avrupa'daki kuluplerin gelir tablosu ile senin ulkendeki kuluplerin gelir tablosu arasinda ucurum var. (GS ve FB haric).

Bu cocuk 5 ay once ligue 2'de 5-6 milyon euroluk piyasasi varken TSL'deki 10 mactan sonra 35-40'lik oyuncu olamaz, bu mantaliteye ters. Senin ligin kalitesi neymis de bu denli transfer degeri ucuyor?
Bende o görüşteyim de millet etikete göre yorum yapıyor

Yetki sende

Frattesi-35 mi
Oulai-35 mi

Lamı cimi yok hangisini tercih edersin

Oulai'de alinirsa Trabzonspor bundan sonra her sene bir genc bulayim da Galatasaray'a satarim der kesin. Yakinda borclari sifirlanir, hatta artiya bile gecebilir sayemizde. :LOL:
Terim‘in bahsettiği olaylardan bir tanesi de bu. Top 5 liglerde her sene yaşanan senaryo

Bunlari Batagovu satmiyormuydu? Onuda kazikli anlasma ile alalim kazigi yemisken. Oulai + Batagov = 50 + 5 + Ahmed + Arda olabilir

beyler cidden merak ediyorum şimdi lang geldi mi ? ve bu yönetim kesin orta saha yada sahalar alacak mı lütfeb cevap verin ?

Bu Oulai bilmiyorum değer mi bu kadar bonservis vermeye ama değecek kadar iyi oyuncuysa eğer 30 m bonservisten sonra 2-2,5 yıllık veriyorsan hiç de saçma transfer olmaz. Bizim asıl belimizi büken yıllık ücretler oluyor. Bonservise bu kadar da anlam yüklememek lazım.

Uğurcan için de durum bu aslında. Bonservisi saçmalıktı ama yıllık ücretten en azından bir nebze makul bir iş yaptık.

Bende o görüşteyim de millet etikete göre yorum yapıyor

Yetki sende

Frattesi-35 mi
Oulai-35 mi

Lamı cimi yok hangisini tercih edersin
Illa bir 35 girecekse Oulai derim bu durumda, sonucta 19 yasinda. Ayrica oyuncu profili olarak daha cok begeniyorum Frattesi ile kiyaslarsam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt