Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.705
- 91.872
- 5.093
Kaç istediklerinden haberim yok.17 yaşında alırsak bile sezon sonu gelebilir. Takımı kaç istiyordu bunun için 15-20 mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaç istediklerinden haberim yok.17 yaşında alırsak bile sezon sonu gelebilir. Takımı kaç istiyordu bunun için 15-20 mi?
Gözükme değil direkt öyleTs olsanız siz de bunları isterdiniz bizden. Hiç bunlar kafayı mı yemiş demeyin. Bizim dışardan enayi gibi gözüktüğümüzü çok kez yazdım.
Devir degistiTürkiye'den alınacak oyuncular benim bildiğim 6,7 milyondan başlar taş çatlasın 12,13 kadar gider. Bu 25, 50 ler ne zamandan beri konuşulur oldu yahu kepazelik!
Dursun gene isler ceviriyon?
yorumlara bak 35 ten mutlu degil tsliler
Turk kluplerinde gercekten bir scout departmani oldugunu dusunuyor musun?Parasi neyse verelimde scoutlari artik bizde çalismaya baslasın yav madem utkucanin bir halta yaradigi yok çunku.
Ceza sahasına girip gol atması Frattesi’nin ekstrası da oyun kurarken ikisi de dribling öncelikli adamlar. Torreira’nın maç içinde mecbur kalmadıkça dribling yaptığını görmezsin. Oulai’de kısa pas atıp boşa çıkan bir tarzı var; ara pas vs. meziyeti ikisinde de yok ki. Plansız iş yaptığımız yine belli işte. Frattesi dönemi Fofana-Ugarte-Keita falan konuşulurken bambaşka profile gittik.Frattesi- Oulai yakın tip adamlar değil ki. Oulai daha Torreira tipi bir oyuncu. Frattesi ise boş koşular atan daha gole yatkın, önde pres yapan biri iken pas konusunda pek mahir bir adam değil. Oulai ise pas konusunda, oyun kurmada ve defansta daha iyi olan bir tip. Bizim sözde aradığımız 6 no tipi de değil ama Oulai.
Yapacaklarını söylüyorlar da hiçbir şey kesin değil burası Galatasaraynasıl ani hiç transfer yapmayacaklar mı
Her mac gol yiyor. Nasil bir performansi var ki?uğurcan içinde çok para verilir mi şöyle böyle diyenler oldu Maşallah adamın performansı ortada.Ben sizin gibi maddi konulara önem vermiyorum olai alınırsa çok sevinirim çok faydalı olur verdiğimiz paraya bakmam faydasına etkisine bakarım ki bence şuanda ligteki en iyi orta sahalardan.2 sene oynatırsın sonrası zaten büyük paraya satarsın .
@Hakan Motz abi 1 cümle
izleyin fiyatı yazın
Ertugrul doganfield an itibariyle yagli kazigi yagladi ve hazirda beklio heis
Uğurcan v2 geliyor hazır olalım.