Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye'den alınacak oyuncular benim bildiğim 6,7 milyondan başlar taş çatlasın 12,13 kadar gider. Bu 25, 50 ler ne zamandan beri konuşulur oldu yahu kepazelik!
Devir degisti

TS avrupanin onde gelen yetistirici kuluplerinden

Bir oyuncuda TS etiketi varsa ekstra odersin

Frattesi- Oulai yakın tip adamlar değil ki. Oulai daha Torreira tipi bir oyuncu. Frattesi ise boş koşular atan daha gole yatkın, önde pres yapan biri iken pas konusunda pek mahir bir adam değil. Oulai ise pas konusunda, oyun kurmada ve defansta daha iyi olan bir tip. Bizim sözde aradığımız 6 no tipi de değil ama Oulai.
Ceza sahasına girip gol atması Frattesi’nin ekstrası da oyun kurarken ikisi de dribling öncelikli adamlar. Torreira’nın maç içinde mecbur kalmadıkça dribling yaptığını görmezsin. Oulai’de kısa pas atıp boşa çıkan bir tarzı var; ara pas vs. meziyeti ikisinde de yok ki. Plansız iş yaptığımız yine belli işte. Frattesi dönemi Fofana-Ugarte-Keita falan konuşulurken bambaşka profile gittik.

uğurcan içinde çok para verilir mi şöyle böyle diyenler oldu Maşallah adamın performansı ortada.Ben sizin gibi maddi konulara önem vermiyorum olai alınırsa çok sevinirim çok faydalı olur verdiğimiz paraya bakmam faydasına etkisine bakarım ki bence şuanda ligteki en iyi orta sahalardan.2 sene oynatırsın sonrası zaten büyük paraya satarsın .

Beşiktaş'ın son yapmış olduğu 15 M€'luk teklife Wolverhampton 'Euro değil de Sterlin olsun' cevabı verdi. (Ertan Süzgün) Agbadou diye bir stoper için.

uğurcan içinde çok para verilir mi şöyle böyle diyenler oldu Maşallah adamın performansı ortada.Ben sizin gibi maddi konulara önem vermiyorum olai alınırsa çok sevinirim çok faydalı olur verdiğimiz paraya bakmam faydasına etkisine bakarım ki bence şuanda ligteki en iyi orta sahalardan.2 sene oynatırsın sonrası zaten büyük paraya satarsın .
Her mac gol yiyor. Nasil bir performansi var ki?

Maliyetler ayni oldugu takdirde

Mukau > Keita > Magassa > Agoume

Benim icin

Hamsilere de yazık protesto için tesislerin önünde oturmaya gidiyorlar, pet bardakta sıcak corba verip eve geri gönderiyorlar herifleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt