Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uğurcan içinde çok para verilir mi şöyle böyle diyenler oldu Maşallah adamın performansı ortada.Ben sizin gibi maddi konulara önem vermiyorum olai alınırsa çok sevinirim çok faydalı olur verdiğimiz paraya bakmam faydasına etkisine bakarım ki bence şuanda ligteki en iyi orta sahalardan.2 sene oynatırsın sonrası zaten büyük paraya satarsın .
Sen de onun gibi 5 e al diyorlar sanki elestirenler

Ceza sahasına girip gol atması Frattesi’nin ekstrası da oyun kurarken ikisi de dribling öncelikli adamlar. Torreira’nın maç içinde mecbur kalmadıkça dribling yaptığını görmezsin. Oulai’de kısa pas atıp boşa çıkan bir tarzı var; ara pas vs. meziyeti ikisinde de yok ki. Plansız iş yaptığımız yine belli işte. Frattesi dönemi Fofana-Ugarte-Keita falan konuşulurken bambaşka profile gittik.
Tor dün bi dribling yapayım dedi

1 adım attı,gidemeyeceğini anladı ve kendini yere attı içler acısı bir görüntüydü

Oulai gelsin de yara yara dribling yapan topçu görelim

Karadeniz’deki hamsi sayısı kadar bonservis ödeyelim oluaiyi için

Hay olayinize tüküreyim bir tane sırtı dönük top alacak fizikli uzun herif alacaksınız alt tarafı hiç mi ders almazsınız ya

İnşallah olai alınır .K
Her mac gol yiyor. Nasil bir performansi var ki?
uğurcan Galatasarayda oynamasına rağmen kurtarış yüzdesi olarak en iyi kaleci ve şampiyonlar liginde liver ve atletico maçlarından toplam 4 puan aldıysan bunun en baş kahramanlarından ve yerli

Beşiktaş'ın son yapmış olduğu 15 M€'luk teklife Wolverhampton 'Euro değil de Sterlin olsun' cevabı verdi. (Ertan Süzgün) Agbadou diye bir stoper için.
Bu Agbadou geçen devre Wolves’e bildiğin patladı ya. Kötü adam değilde 20’ye alma sebepleri Danso vs. gibi isimlerin kapılması. Aşağı yukarı aynı İsimler vardı bizim listede de; bunlara Agbadpı bize de Cuesta girdi

1 adım attı,gidemeyeceğini anladı ve kendini yere attı içler acısı bir görüntüydü

attıgım videoyu izle

torreira o videodaki driblingi 29 yaşına kadar yapamamıştır

uğurcan içinde çok para verilir mi şöyle böyle diyenler oldu Maşallah adamın performansı ortada.Ben sizin gibi maddi konulara önem vermiyorum olai alınırsa çok sevinirim çok faydalı olur verdiğimiz paraya bakmam faydasına etkisine bakarım ki bence şuanda ligteki en iyi orta sahalardan.2 sene oynatırsın sonrası zaten büyük paraya satarsın .
performansindan ziyade 30 yasindaki Turk kaleciye verilen fahis bir bedeldir hala, bu onu degistirmez. Bu paraya ileride satma durumun da yok ayrica.

Oulai tabi genc belki onu daha iyi paralara satarsin ama bizim gibi kulupler 10 milyona aldigi cocugu 40'a satarim diye dusunmelidir, 30'alip 60'a falan satma dusuncesi epey bir fantazi gibi duruyor. Zaten 30-40'a aldigin oyuncuda "ileride daha iyi paralara satarim" dusuncesi yanlis. O oyuncuyu kullanabildigin kadar kullan dusuncesi bu durumda daha yerindedir. Bir nevi Bayern ve Real'in yaptigi tarz transferlere benziyor.

Sen de onun gibi 5 e al diyorlar sanki elestirenler
ben vereceği faysaya bakıyorum bu adamı bu sezon 5 6 tese maçında izledim heerkez onauchu diyor ama takımın esas kahramanı bu çocuk.Bu yaşta bu kadar özgüven sorumluluk alması muthiş birşey.Misal biz yunusa neden bazen kızıyoruz sorumluluk almıyor diye bu çocuk aşıyor abi.Ayrıca kazık transfer hiç faydası olmayan 7 milyona alınan ahmet kutucu ve yine o meblağlarda alınan yusuftur bence

O da yapamaz ki boşluk bulamazsa. Topu saklayacak kuvveti yok, iki adımda rakip sahaya kat edecek bir fiziki yapısı yok boş alanda pırpır giden adam neyimize yarayacak ki

skill videolarında beni en çok heyecanlandıran NET mukaudu

bu zamana kadar niye kimse almamış

mentalindemi sıkıntı var acep
Yazin PL yapar sonra bi sene sonra 80m’ye transfer yapar agzimiz acik izleriz

Muthis topcu imkani varsa direkt gelmeli

Mukau Oulai orta sahasiylan PSG’yi bile marizleriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt