Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.081
- 12.304
- 1.823
Buchi baba bile mevzuya hakim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır tabiki. Eğer teknik heyet beğenmişse daha önce göremeyen sözüm ona scout ekibi onay verdiyse Max 23 + Ahmet . Olacağı en fazla bu .Oulai'nin iyi futbolcu olduğunu hepimiz kabul ediyoruz.
Ama burada sorun kulübünün 40 milyon Euro istemesi arkadaşlar.
Bu paranın verilmesine gerçekten razı mısınız ?
Dun ne yapti yaw? Herhangi bir kalecinin kurtaramayacagi toplar miydi? Ustune gitti fenerden son dakikada abuk subuk bir de gol yedi. Onun incesinde yedigi ama sayilmayabln bir gol var hatirlarsan. Genel olarak karsi karsiya iyi, yan toplar ve uzaktan sutlar eh iste. Adama 33 milyon verdik. Kaleci yaw. 33 milyon ne? Hic bir zaman bunun altindan kalkamayacak.İnşallah olai alınır .K
uğurcan Galatasarayda oynamasına rağmen kurtarış yüzdesi olarak en iyi kaleci ve şampiyonlar liginde liver ve atletico maçlarından toplam 4 puan aldıysan bunun en baş kahramanlarından ve yerli
Edersonun alınmaması gerektiğini eski mesajlarımda duruyor ilk adı geçtiğinde 2 sezon man city izledim edersonda yanlış transferdi uğurcanda.dogru edersonu almalıydık
Profil olarak okeyim abi maliyetten bağımsız değerlendiriyorumBonservis okey olsa isterim de uçuyorlar bildiğin. Ha şu açıdan iyi lige iyi oyuncu varsa parayı basar alırım diyorsun. Ama şu oyuncuların TR çıkış opsiyonu koydurması gerekmiyor kendilerine
Madem iç piyasaya yöneldik. Bjk'ye rafa silva için 10 milyon verelim
Defansif istatistikleri Frattesi'nin çok önünde. Ayrıca Frattesi'nin olayı ceza sahasına boş koşular ile pozisyon yakalamak daha çok topla dripling pek yapmaz diye hatırlıyorum O yüzden Frattesi ile alakası yok Oulai'nin.Ceza sahasına girip gol atması Frattesi’nin ekstrası da oyun kurarken ikisi de dribling öncelikli adamlar. Torreira’nın maç içinde mecbur kalmadıkça dribling yaptığını görmezsin. Oulai’de kısa pas atıp boşa çıkan bir tarzı var; ara pas vs. meziyeti ikisinde de yok ki. Plansız iş yaptığımız yine belli işte. Frattesi dönemi Fofana-Ugarte-Keita falan konuşulurken bambaşka profile gittik.
Yerli ve çok iyi kaleci. O paraya hiç acımadım. Şampiyonlar liginin en iyi kalecileri arasında. Bizim maçlarda skora direkt olarak katkı veriyorUğurcan isterse her maç 10/10 oynasın en mantıksız paralar verildi 30 yaşında dünyanın en pahalı kaleciler arasında 9. sıradaydı galibauğurcan transferi avrupada 30a kaleci almayı beceremeyenler yüzünden oldu.Şimdi olaide aynı şekilde.
masada başka secenek yoktu donnurama mı ıstıyordunEdersonun alınmaması gerektiğini eski mesajlarımda duruyor ilk adı geçtiğinde 2 sezon man city izledim edersonda yanlış transferdi uğurcanda.