Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.299
- 7.501
- 1.948
Sampiyonluk icin rakibimiz TS. Yani ben de TS baskani olsam cok para isterim muhtemelen.Biz kendini şampiyonlar liginde kanıtlamış Fransız pasaportlu Boeyi anca 30a sattık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sampiyonluk icin rakibimiz TS. Yani ben de TS baskani olsam cok para isterim muhtemelen.Biz kendini şampiyonlar liginde kanıtlamış Fransız pasaportlu Boeyi anca 30a sattık
Buchi baba bile mevzuya hakim
Gol şov yapar bizim takımdaHarbi ya rafa bu arada tam aradığımız herif
NE ALAKA NE ALAKA DÜNYADA KALECİ Mİ YOK BİRADER DONNARUMMA İSTEYEN KİM.MUSLERA BİLİNDİK OYUNCU OLARAK MI GELDİ.OYUNCU BULAMIYORLAR ARAMIYORLAR ÖNÜNE YE DİYE 2 OYUNCU KOYUYORLAR SENDE YİYORSUN.masada başka secenek yoktu donnurama mı ıstıyordun
Ligde lider ve Avrupada bir ust tura ciktik siizin icin bunlar basari degil galiba Ugurcan yerli bir kaleci kontenjan harcamiyor en azindanUğurcan isterse her maç 10/10 oynasın en mantıksız paralar verildi 30 yaşında dünyanın en pahalı kaleciler arasında 9. sıradaydı galibauğurcan transferi avrupada 30a kaleci almayı beceremeyenler yüzünden oldu.Şimdi olaide aynı şekilde.
alıyoruz işte ahmet kutucu cıkıyor biz alınca
favorim
bu msjlarınızı sakın silmeyin
bu adamın oyun görüşünü osimhen önüne istedi ya orta atmadı saraya döndü daha net pozisyon oldu
orda anladım iyi herif
orda herhangi bi topcu olsa yine caprazdan osimhene bırakırdı osimhen caprazdan kaleye vururdu
mukemmel
İyi gözüküyor Hüsnüye çok post sildirecek
Bu herifi öven savunan herkesin yüce Gscimbom divanında yargılanması gerekir..
Ayrıca Recep buruk sarı üyeye dusurulmelidir
gelmedi istedigimiz adamlar adam mancestera gıttı bıze gelmedıNE ALAKA NE ALAKA DÜNYADA KALECİ Mİ YOK BİRADER DONNARUMMA İSTEYEN KİM.MUSLERA BİLİNDİK OYUNCU OLARAK MI GELDİ.
Verdin verdinKim onlar, ben daha okey vermedim. Okan hocadan dolayı ama.
Onun bilmesi gerekiyor Afrikalı değil mi
Koydursaydı da zaten yurtdisi için koydururduUlayinin menajerinin çıkış parasi koydurmamasi amatörluk
Maestroyla ulayi farkli galaksilerdeler
Buchi baba bile mevzuya hakim
Özellikle bizim maçta açıp izle, özel bir oyuncu. Preste falan çok kolay çıkıyorOulaiyi izliyorum ixliyorum, neresi 30-35 milyon bunun gol yok asist yok şut yok, harbi bu işte bir iş var.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi