Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünde dedim orta saha için bu kadar beklenmesinin nedeni eğer para varsa alayını oulaiye gömmek için bence

Uğurcan isterse her maç 10/10 oynasın en mantıksız paralar verildi 30 yaşında dünyanın en pahalı kaleciler arasında 9. sıradaydı galiba:D uğurcan transferi avrupada 30a kaleci almayı beceremeyenler yüzünden oldu.Şimdi olaide aynı şekilde.
Ligde lider ve Avrupada bir ust tura ciktik siizin icin bunlar basari degil galiba Ugurcan yerli bir kaleci kontenjan harcamiyor en azindan

1769098076306.webp

Recep beyin kutucu yorumlari 1 yil gec de idrak etse kutucuyu kotuluyor 😂 araya bir de bonus sıkıstırdım ..
alıyoruz işte ahmet kutucu cıkıyor biz alınca

bu msjlarınızı sakın silmeyin

bu adamın oyun görüşünü osimhen önüne istedi ya orta atmadı saraya döndü daha net pozisyon oldu

orda anladım iyi herif

orda herhangi bi topcu olsa yine caprazdan osimhene bırakırdı osimhen caprazdan kaleye vururdu

İyi gözüküyor Hüsnüye çok post sildirecek

Bu herifi öven savunan herkesin yüce Gscimbom divanında yargılanması gerekir..

Ayrıca Recep buruk sarı üyeye dusurulmelidir

Olmasın zaten. Alalım Magassa'yı öne de artık Almad veya Samardzic veya X başka oyuncu orta saha işini bu dönemlik böyle kapatalım. 20+ Kutucu kaubl edilmiyorsa başka bir şeye gerek yok.

NE ALAKA NE ALAKA DÜNYADA KALECİ Mİ YOK BİRADER DONNARUMMA İSTEYEN KİM.MUSLERA BİLİNDİK OYUNCU OLARAK MI GELDİ.
gelmedi istedigimiz adamlar adam mancestera gıttı bıze gelmedı

okan hoca yine ımkansızı istedigi icin donnaruma bekledik olmadı

ya ederson vardı o maaşla ya ugurcan

allahtan ugurcanı aldık

Oulaiyi izliyorum ixliyorum, neresi 30-35 milyon bunun gol yok asist yok şut yok, harbi bu işte bir iş var.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özellikle bizim maçta açıp izle, özel bir oyuncu. Preste falan çok kolay çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt