Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
35 den assagı vermezler

Oulaiyi izliyorum ixliyorum, neresi 30-35 milyon bunun gol yok asist yok şut yok, harbi bu işte bir iş var.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oulai'nin iyi futbolcu olduğunu hepimiz kabul ediyoruz.

Ama burada sorun kulübünün 40 milyon Euro istemesi arkadaşlar.

Bu paranın verilmesine gerçekten razı mısınız ?
Hayır tabiki. Eğer teknik heyet beğenmişse daha önce göremeyen sözüm ona scout ekibi onay verdiyse Max 23 + Ahmet . Olacağı en fazla bu .

İnşallah olai alınır .K

uğurcan Galatasarayda oynamasına rağmen kurtarış yüzdesi olarak en iyi kaleci ve şampiyonlar liginde liver ve atletico maçlarından toplam 4 puan aldıysan bunun en baş kahramanlarından ve yerli
Dun ne yapti yaw? Herhangi bir kalecinin kurtaramayacagi toplar miydi? Ustune gitti fenerden son dakikada abuk subuk bir de gol yedi. Onun incesinde yedigi ama sayilmayabln bir gol var hatirlarsan. Genel olarak karsi karsiya iyi, yan toplar ve uzaktan sutlar eh iste. Adama 33 milyon verdik. Kaleci yaw. 33 milyon ne? Hic bir zaman bunun altindan kalkamayacak.

bizim sampiyon olamadigimiz senelerde sampiyon olmasi gereken takima yatirim yapmamiz olumlu. 500 senelik lise aklini tebrik ediyorum

Olai bize gelirse, Fildişi ilk 11 oyuncusu 19 yaşında,seneye ve bu sene şamp ligi tecrübesi olacak, bu hali bile yaz başında, hiç izlemeden direk 25 milyon + dır. Alacağı para zaten max 2 milyondur. 30 civarı ben okeyim. Toplamda Onyedika ile aynı maliyette olacak, hangisini tercih ederdiniz ? Hatta toplamda Onyedika daha pahalı bile olabilir

boşa konuyoruz adam chelseaye gidecekmıs

Bonservis okey olsa isterim de uçuyorlar bildiğin. Ha şu açıdan iyi lige iyi oyuncu varsa parayı basar alırım diyorsun. Ama şu oyuncuların TR çıkış opsiyonu koydurması gerekmiyor kendilerine
Profil olarak okeyim abi maliyetten bağımsız değerlendiriyorum

Kutucu+25 civarına ok um ben, yoksa bu parayı gidip malın birine verecek bunlar hem profil yanlış olacak hem para boşa gidecek

Ceza sahasına girip gol atması Frattesi’nin ekstrası da oyun kurarken ikisi de dribling öncelikli adamlar. Torreira’nın maç içinde mecbur kalmadıkça dribling yaptığını görmezsin. Oulai’de kısa pas atıp boşa çıkan bir tarzı var; ara pas vs. meziyeti ikisinde de yok ki. Plansız iş yaptığımız yine belli işte. Frattesi dönemi Fofana-Ugarte-Keita falan konuşulurken bambaşka profile gittik.
Defansif istatistikleri Frattesi'nin çok önünde. Ayrıca Frattesi'nin olayı ceza sahasına boş koşular ile pozisyon yakalamak daha çok topla dripling pek yapmaz diye hatırlıyorum O yüzden Frattesi ile alakası yok Oulai'nin.

Uğurcan isterse her maç 10/10 oynasın en mantıksız paralar verildi 30 yaşında dünyanın en pahalı kaleciler arasında 9. sıradaydı galiba:D uğurcan transferi avrupada 30a kaleci almayı beceremeyenler yüzünden oldu.Şimdi olaide aynı şekilde.
Yerli ve çok iyi kaleci. O paraya hiç acımadım. Şampiyonlar liginin en iyi kalecileri arasında. Bizim maçlarda skora direkt olarak katkı veriyor

IMG_1170.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt