Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enzo Millot’u Araplar kiralayabilir deniyordu. Doğruysa direkt gidilecek isim belli

performansindan ziyade 30 yasindaki Turk kaleciye verilen fahis bir bedeldir hala, bu onu degistirmez. Bu paraya ileride satma durumun da yok ayrica.

Oulai tabi genc belki onu daha iyi paralara satarsin ama bizim gibi kulupler 10 milyona aldigi cocugu 40'a satarim diye dusunmelidir, 30'alip 60'a falan satma dusuncesi epey bir fantazi gibi duruyor. Zaten 30-40'a aldigin oyuncuda "ileride daha iyi paralara satarim" dusuncesi yanlis. O oyuncuyu kullanabildigin kadar kullan dusuncesi bu durumda daha yerindedir. Bir nevi Bayern ve Real'in yaptigi tarz transferlere benziyor.
Biz de kullanalim zaten. Iyi oynarsa 5-6 sene kalsin.

beyler cidden merak ediyorum şimdi lang geldi mi ? ve bu yönetim kesin orta saha yada sahalar alacak mı lütfeb cevap verin ?
Fabrizio dün Her We Go! haberini girmişti Lang için

Ama söz konusu bizim yönetim olunca herşey mümkün renktaşım, mesela bugün Napoli Lang 'ı Chelsea maçının kadrosunda görmek istiyor diyor.

Orta saha için de olursa transfer döneminin son günü ederinin 3 katına filan biri transfer edilir muhtemelen. O güne kadar yazılanların hiçbirini ciddiye almıyorum

Tarihin en pahali fildisili u -20 transferi 18 milyon euro..
Fildisi yillardir dunya futbolunda olan bir ulke tonla oyuncusu geldi gecti ... Bu kadar adam icinden 35 milyon edecek herif bize mi denk geliyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt