Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.078
- 10.550
- 2.223
okan B gidince de tsden Fatih tekkeyi alalım tam delirsinler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
restesi kimse istemıyorduRestes vardı hatta o geliyordu 20+bonusa, başkanın Uğurcan isteği nedeniyle 30'a alındı. Bu arada Restes adı çıkınca forum geneli kendisi ile alakalı olumsuzdu.
Biz de kullanalim zaten. Iyi oynarsa 5-6 sene kalsin.performansindan ziyade 30 yasindaki Turk kaleciye verilen fahis bir bedeldir hala, bu onu degistirmez. Bu paraya ileride satma durumun da yok ayrica.
Oulai tabi genc belki onu daha iyi paralara satarsin ama bizim gibi kulupler 10 milyona aldigi cocugu 40'a satarim diye dusunmelidir, 30'alip 60'a falan satma dusuncesi epey bir fantazi gibi duruyor. Zaten 30-40'a aldigin oyuncuda "ileride daha iyi paralara satarim" dusuncesi yanlis. O oyuncuyu kullanabildigin kadar kullan dusuncesi bu durumda daha yerindedir. Bir nevi Bayern ve Real'in yaptigi tarz transferlere benziyor.
Fabrizio dün Her We Go! haberini girmişti Lang içinbeyler cidden merak ediyorum şimdi lang geldi mi ? ve bu yönetim kesin orta saha yada sahalar alacak mı lütfeb cevap verin ?
Kemal Yere ÇöpatanYok yaw Terim bunu bizde TD döneminde bile açık açık söylüyordu
19 diye biliyoruz diye revize edelim.Illa bir 35 girecekse Oulai derim bu durumda, sonucta 19 yasinda. Ayrica oyuncu profili olarak daha cok begeniyorum Frattesi ile kiyaslarsam.
Sivilceleri var bunun doğru olabilir19 diye biliyoruz diye revize edelim.![]()
Cocugun yuzune baktim epey baby/ergen yuzu var. Yasi 19 oldugu dogrudur da belki ay ve gunu tam dogru olmayabilir o kadar da olsun.19 diye biliyoruz diye revize edelim.![]()
Sedat starBüyük kazıklanacağız
Olai tutmazsa var ya rezalet çıkar kulüpteTarihin en pahali fildisili u -20 transferi 18 milyon euro..
Fildisi yillardir dunya futbolunda olan bir ulke tonla oyuncusu geldi gecti ... Bu kadar adam icinden 35 milyon edecek herif bize mi denk geliyor ?
Tipinden belli daha cocuk yagerçek yaşı 19 değildir bunun
Olai daha iyi oyuncu bu arada27-28 yaşındaki Genduzi, Olai den pahalı.