Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.165
- 59.944
- 3.473
Dün de yazdım ts madem süper topçu olduğunu düşünüyon ver kardeşim 10 milyon + bi sonraki satıştan %61 pay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1Uğurcan kabul edelim ülkede açık ara en iyi kaleci. Oulai de emin olun herkesi mutlu eder oyunu ile. İsmi geçenlerden atalanta ederson alabiliyorsan git al, ama diğerleri öyle aman aman fark yaratmaz. Oulai ikili mücadelesi ve ayağı iyi oyuncu.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mun laz kafalarıDün de yazdım ts madem süper topçu olduğunu düşünüyon ver kardeşim 10 milyon + bi sonraki satıştan %61 pay
Ben 35-40 i iki oyuncuda kullanalim diyorum Oulai icin verilmesine karsiyim.Oulai yi 1-1.5 bandina niye cekiyoruz ts de 400 alan bizde de alacagi en baba 800 000 euro felan olmali.Hollanda milli takiminda Arjantin milli takiminda oynayan Napoli Atletico formalari giyen oyuncular tabi ki daha yuksek ucret alacak normal bir durum bu.
Maalesef bana da oyle geldi30+ Kutucu'yu görürsem satarım demiş diye anladım.
Monaco ve Trabzon olmasa bu kulübün transfer politikası olmazmış
+napoli
Biz sadece "elit" oyuncu bakıyoruz. Sadece elit oyuncularla kendi tesisimizde görüşüyoruz. Elit oyuncular arasın.Asıl soru 23 yaş altı kontenjanımız boş ve orta saha ihtiyacımız varken Oulai yi biz neden almadık. Ts scout ekibi neden bizden daha iyi ki bizim orya yatırımımız var. Maaş alanlarlar var bizim scouting den. Şuan alalım faydalı olacaksa okey ama 5m a sen neden alamıyorsun neden bulamıyorsun..
Yaw yazın bunun kavgasını yaptık burda zaten. Kontenjan boştu. Okan bey istemedi. İlla da diretti Singo diye ,gelmek istemeyen adam zorla yıllık 5 verdik öyle aldık. Yahu al dursun lazım olur kullanırsın ne zararı olacak şöyle iki denemenin. Ama o da anladı hatasını inşallah geç olmamıştır.Asıl soru 23 yaş altı kontenjanımız boş ve orta saha ihtiyacımız varken Oulai yi biz neden almadık. Ts scout ekibi neden bizden daha iyi ki bizim orya yatırımımız var. Maaş alanlarlar var bizim scouting den. Şuan alalım faydalı olacaksa okey ama 5m a sen neden alamıyorsun neden bulamıyorsun..