Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oulai Lemina rotasyonuna u23 için alınıyorsa okeyim ancak bir 10 no yada inceci bir 8.5 alınmayacaksa oyunumuzda cok bişey değişmeyecek maalesef ve ben yine maalesef Oulai ile sorunlar çözülecek diye düşündüklerini zannediyorum... Yine yanlış planlama. İnşallah yanılıyorumdur

satmayacagız

bu adamı almazsak

4 5 sezon 150 mılyon € ortasahaya para harcayacagız dogruyu bulabilmek icin
Kaleci mevkisi için bunu söylemek daha kolay ama Oulai'nin o kadar istikrarlı bir performans göstereceği konusu belirsiz. Sorun şu ki ,Gs kulübü zaten sadece oyuncu alıyor, sattığı yok.En son kulübe para kazandıran oyuncu Boey ve o da bu yönetimin başarısı değil.Taraftar bu bolluk döneminin devamını istiyorsa artık alış /satış dengesi gözetilerek yapılacak transferleri değerli bulup, o konuya odaklanmalı .Yoksa bu yönetim gelen parayı eritecek. Hazıra dağ dayanmaz

Yav 40'a Bruno fernandes alırım yazmışsınız da

Abicim 40 bonservis Bruno Fernandes'e verdin, üstüne de 10 kağıt maaş verdin 4 seneden adama 80 milyon euro harcıyorsun üstüne son kontratını yapıyor senle

Oluai vs bu tarz bi adama veriyorsun 30 milyon euro, maaş veriyorsun 1 milyon euro, 4 senede maliyeti 34 milyon euro, en en kötü ihtimalle de aldığın paraya veya biraz düşüğüne satarsın sonra da.

Ula bonservisten çok maaş önemli maaş

Herkes diyor ki Sane'yi bedavaya aldık

La maaş + imza parası vs 3 sene oynasa bizde Sane kabaca 35-40 milyon euro maliyeti var

Yav 40'a Bruno fernandes alırım yazmışsınız da

Abicim 40 bonservis Bruno Fernandes'e verdin, üstüne de 10 kağıt maaş verdin 4 seneden adama 80 milyon euro harcıyorsun üstüne son kontratını yapıyor senle

Oluai vs bu tarz bi adama veriyorsun 30 milyon euro, maaş veriyorsun 1 milyon euro, 4 senede maliyeti 34 milyon euro, en en kötü ihtimalle de aldığın paraya veya biraz düşüğüne satarsın sonra da.

Ula bonservisten çok maaş önemli maaş
Bruno Fernandes Osimhen'den az almam der :)

mesele oulainin kalitesi değil benim için

iki temel mesele var

birincisi teknik heyet ve yönetim aylarca yatmış ve en kolay neyse onunla fahiş fiyata kapatacaklar

ikincisi de aynı uğurcan olayındaki gibi meselenin ne trabzonspor ile ne futbol ile alakası yok

trabzon şehrinin önde gelenleri ve trabzonun ülke üzerinde kurduğu bürokratik hegemonya ile pazarlık yapıyoruz

daha doğrusu onlar istiyor biz veriyoruz

uğurcan değil transferin son günü son dksı alsan yine 30+ değil max 20ye alırdın

transfer miktarlarının da sportif izahı yok zaten

Sadece Noa lang ı 30 a satacaklar,
Bizde asgari ücret 4 milyon Euro iken 800.000 Euro’ya oyuncu oynatamazsın o işler en başında planlanacaktı geçti artık
Saygi duymakla beraber ayni goruste degilim bizde 4 alan oyuncular Torreira Davinson gibi kendini kanitlamis adamlar Oulai hangi vasifla o rakami alacam ts de 400 almaya devam etsin o zaman.Ben Oulai transferine karsi degilim maliyetine karsiyim.Takimda yedek oyuncu yok tek oyuncuya verip diger mevkileri bos birakamayiz ileri hatta Yunus formunu yakalayamadi Baris teknik kapasitesi belli hucuma Lang ve Almada bu yuzden lazim bunu anlatmaya calisiyorum

Onyedika daha büyük kazık olur alacağı maaşla 4 x 5 = 20 m Euro + 15 m Euro bonservis toplamda 35-40 arası maliyeti olur.

Oulai 30 m euro + 1.5 euro maaş versek kafa kafaya çıkarız

U23 kuralından dolayı bile Olayi olmalı
niye öyle bişe yyapalım ?

onyedikanın formu düşük suan torreira ayarında

+5 maaş istese toplam maliyeti oulaiyi gececek
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: "Galatasaray'dan Oulai için teklif geldi, beklentimiz 40 milyon euro ve üstü."

Bu rakamı vermek çılgınca değil mi yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt