Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her şeyi de biliyon hea? :dİyide war of worlds apokaliotik tema ne alaka
10 milyona dünyadaki bütün scout ekiplerini alırsın yav. En büyük kulüplerde çalışanları bile yılda 100K euro anca kazanıyordur. Zaten artık oyuncu keşfetmek bebek oyuncağı iş. Elli tane program var, istatistik sitesi var, üstüne yapay zeka araçları da çıktı. Ha bu işi bambaşka seviyede yapan kulüpler var, adam Uganda'dan no name topçu buluyor oradaki futbol okulları vs sayesinde de biz o kadarını yapmasak da olur. 30 milyona topçu alamıyorsun, böyle bir şey mümkün olabilir mi? Fransa 1/2, Belçika, Portekiz Olayi gibi oyuncu cenneti.30 milyonu Oulai vereceğine 10 milyona Ts Scouting ekibini al sana yenilerini bulsun
Bundan sonrada bu klüpte scout biriminde kim görevliyse saniyesinde kapı dışarı edin
Trnin bayerniyiz olur bunlarOulai’yi alan satılmışın önde gidenidir. Yetti artık.
Zaten ugurcandan dolayi yiyecektik ustune birde oulaiyi alirsak ki öyle gozukuyor ki alacaz

süper lig topçusuna 20 falan verecek hatta vermeyi aklından bile geçiren adam kulüpten gönderilmelidirOlai'yi almayız diyemiyorum ama 30 da vermemeliyiz ya hatta 20 bile. Ne kadar eminiz ki Olai'den? Bilemedim.
Bu nasıl bir kombin dursunnnnnn
Yine başladık her şeyi falso
Did you mean 175?75 falan
PSGTS mi PSG mi
Yok vermezler o kadar. Real en fazla 75 sıkarDid you mean 175?
Magassa kaç para alıyor ki 3.5-4 vereceğiz yav ona.30+Kutucu+Kdv(ödenilen vergiden düşüyor aslında bu o yüzden normalde hesaba katmaya gerek yok diye biliyorum) 1.5 maaşa Oulai mi? Yoksa 25 milyon bonservis 3.5-4 milyon maaşa Magassa mı? Aynı tarz isimler değiller bence ve bize tarz olarak şu an lazım olan Magassa gibi geliyor bana.