Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
o da iyi gibi ama Mukau sanki daha teknik ozellikle dribbling konusundaMagassa-Oulai
baski yediginde dribblingle donup rahatlatir gibi bi havasi var
Magassa daha heybetli bi de ama Mukau daha uzun bacak Osimhen tarzi
o da iyi gibi ama Mukau sanki daha teknik ozellikle dribbling konusundaMagassa-Oulai
geldi dostum sakinrecep buruk istifa
Dogrudur, Mukau'yu hic bilmiyorum. Burada West Ham taraftari arkadasim var, Magassa'yi da onunla mac izlerken gormustum.o da iyi gibi ama Mukau sanki daha teknik ozellikle dribbling konusunda
baski yediginde dribblingle donup rahatlatir gibi bi havasi var
Magassa daha heybetli bi de ama Mukau daha uzun bacak Osimhen tarzi
ben de sadece skills videolarina gore konusuyomDogrudur, Mukau'yu hic bilmiyorum. Burada West Ham taraftari arkadasim var, Magassa'yi da onunla mac izlerken gormustum.

Uğurcan işi gibi olmalı 1 günde bitmelibu arada Oulai isi uzadikca alma ihtimalimiz azalir
araya cok giren olur
Galatasaray'in boyle bi degere erisememesini isteyenler olur
Trabzon tarafinda catlak sesler olur
Genel kurulda mirin kirin kirli siyaset yapanlar olur
Olur da olur
Bu isi hemen bitireceksin bi yara bandini sokup atar gibi
Pazartesiye kadar muspet degilse menfidir
Trabzonlular yarina kadar ha hu diyip cocugun kafayi bulandirmazsa yarin Kasimpasa'nin icinden gecince alici gozle izleyen rtaslarimiz 40m ise 40m verip alin diyecekler. Serefsiz sikeci irkci bucur yonetimindeki Fb usagi Kayyumpasa ise kendisini sakatlamaga yonelik oynayacaktir...Oulai gelirse lokum gelmezse gedson gibi olur bizim maçlarda gotune motor takarak oynar bizimkiler de çıldırır burda
Yine doğru tespitTrabzonlular yarina kadar ha hu diyip cocugun kafayi bulandirmazsa yarin Kasimpasa'nin icinden gecince alici gozle izleyen rtaslarimiz 40m ise 40m verip alin diyecekler. Serefsiz sikeci irkci bucur yonetimindeki Fb usagi Kayyumpasa ise kendisini sakatlamaga yonelik oynayacaktir...
Maestro en az 29 yaşındadır. Kemiğini ölçelim en az öyle çıkmazsa bu işi bırakırımOulai yerine ucuza Maestro alalım diyen arkadaşlarda şunu bilmeli aynı şey değil. Aralarında ciddi kalite farkı var. Maestro yedek oyuncudan öteye gidemez sadece yedek kulübesi güçlenmiş olur. Ama Oulai direk 11 oynayabilecek bir oyuncu. Bu durumda Lemina yı stoperde de kullanabilirsin. Abdul de az dinlenmiş olur. Tek hamlede aslında 2 mevkinin işini çözüyosun
Maestro'nun ebesi benim, yasi dogruMaestro en az 29 yaşındadır. Kemiğini ölçelim en az öyle çıkmazsa bu işi bırakırım
Ederson 40 bonservisYa Allah askina oulai iyide o na 35 verecegime 40-45 Ederson denerim