Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada Oulai isi uzadikca alma ihtimalimiz azalir
araya cok giren olur

Galatasaray'in boyle bi degere erisememesini isteyenler olur
Trabzon tarafinda catlak sesler olur
Genel kurulda mirin kirin kirli siyaset yapanlar olur

Olur da olur
Bu isi hemen bitireceksin bi yara bandini sokup atar gibi

Pazartesiye kadar muspet degilse menfidir

o da iyi gibi ama Mukau sanki daha teknik ozellikle dribbling konusunda
baski yediginde dribblingle donup rahatlatir gibi bi havasi var
Magassa daha heybetli bi de ama Mukau daha uzun bacak Osimhen tarzi
Dogrudur, Mukau'yu hic bilmiyorum. Burada West Ham taraftari arkadasim var, Magassa'yi da onunla mac izlerken gormustum.

Dogrudur, Mukau'yu hic bilmiyorum. Burada West Ham taraftari arkadasim var, Magassa'yi da onunla mac izlerken gormustum.
ben de sadece skills videolarina gore konusuyom :asd:
ama videolari acayip. hani highlightlari disinda sahada bos geziyosa bile ortalama topcudur oyle diyim

Maestro'nun ismi Hassane Cisse olsa eminim bu kadar gündem olmayacak yav. İsmi bile para yapıyor adamın.

asil alt liglerde bi topcu vardi yine angolali

SHOW idi ismi ve hakkaten show yapiyodu sahada

edit: Kocaeli topcusuymus

bu arada Oulai isi uzadikca alma ihtimalimiz azalir
araya cok giren olur

Galatasaray'in boyle bi degere erisememesini isteyenler olur
Trabzon tarafinda catlak sesler olur
Genel kurulda mirin kirin kirli siyaset yapanlar olur

Olur da olur
Bu isi hemen bitireceksin bi yara bandini sokup atar gibi

Pazartesiye kadar muspet degilse menfidir
Uğurcan işi gibi olmalı 1 günde bitmeli

Geremi de Gençlerbirliği'nden Real Madrid'e gitti! Olayi extra sakatlık yaşamazsa Avrupa'nın üst seviye takımlarında yer bulur her daim, yeter ki uçuk maaş olmasın!

valla iki dogru profil U23 orta sahaya yatirim yapip orta sahada ucluye donme fikri de mantikli geliyor
yani piyasada oyle cek al diyecegin bi on numara yok. almada'yi kiralik birakmiyolar diye varsayiyom

mesela magassa/mukau/keita tarzi hirpalayacak biri + oulai alsan lemina torreira sara ilkay ile rotasyon tamamlaniyor cok da iyi her profilden topcu var
macina gore, gidisata form durumuna anin ihtiyacina gore cesitli kurgular yaparsin bu orta saha havuzundan

Oulai yerine ucuza Maestro alalım diyen arkadaşlarda şunu bilmeli aynı şey değil. Aralarında ciddi kalite farkı var. Maestro yedek oyuncudan öteye gidemez sadece yedek kulübesi güçlenmiş olur. Ama Oulai direk 11 oynayabilecek bir oyuncu. Bu durumda Lemina yı stoperde de kullanabilirsin. Abdul de az dinlenmiş olur. Tek hamlede aslında 2 mevkinin işini çözüyosun. Sürekli stoper 6 - 8 aralarında güzel bir rotasyon olur hem herkes oynar hem herkes dinlenir. Arada Sallai sağ Singo sanchez yerine orayıda dinlendirirsin tmm işte orta daha ve defans komple rotasyon yedek herşeyi ile ideal olur. Ve hepsi oynarlar kimse de üzülmez. Ama denklemin eksik parçası 10 no
İlkay Sara devam denilebilir mantıksız değil ama bence orya bir 10 no şart en azından genç u23 bile olsa orda pas atmayı bağlantıyı kurmayı bilen birine ihtiyaç var. Yada İlkay artık direk 10 olur. İlkayın kötü görünmesinin bir sebebi de oynadığı mevki ama yinede ben bir 10 elzem diyorum

Oulai gelirse lokum gelmezse gedson gibi olur bizim maçlarda gotune motor takarak oynar bizimkiler de çıldırır burda
Trabzonlular yarina kadar ha hu diyip cocugun kafayi bulandirmazsa yarin Kasimpasa'nin icinden gecince alici gozle izleyen rtaslarimiz 40m ise 40m verip alin diyecekler. Serefsiz sikeci irkci bucur yonetimindeki Fb usagi Kayyumpasa ise kendisini sakatlamaga yonelik oynayacaktir...

Trabzonlular yarina kadar ha hu diyip cocugun kafayi bulandirmazsa yarin Kasimpasa'nin icinden gecince alici gozle izleyen rtaslarimiz 40m ise 40m verip alin diyecekler. Serefsiz sikeci irkci bucur yonetimindeki Fb usagi Kayyumpasa ise kendisini sakatlamaga yonelik oynayacaktir...
Yine doğru tespit

Oulai yerine ucuza Maestro alalım diyen arkadaşlarda şunu bilmeli aynı şey değil. Aralarında ciddi kalite farkı var. Maestro yedek oyuncudan öteye gidemez sadece yedek kulübesi güçlenmiş olur. Ama Oulai direk 11 oynayabilecek bir oyuncu. Bu durumda Lemina yı stoperde de kullanabilirsin. Abdul de az dinlenmiş olur. Tek hamlede aslında 2 mevkinin işini çözüyosun
Maestro en az 29 yaşındadır. Kemiğini ölçelim en az öyle çıkmazsa bu işi bırakırım

Fenerbahçe, Oulai için Trabzonspor'la temasa geçerek 30M€ civarında bir teklif yaptı. (Ersin Düzen)

Hadi birde burdan yak

Ya Allah askina oulai iyide o na 35 verecegime 40-45 Ederson denerim
Ederson 40 bonservis
En az 6-7 maaş ister ki bu torreirayı haklı olarak rahatsız eder
5 yıllık imza atsan (4.5 ya da her neyse)
Toplam maliyet 70m euro

Oulai 30 bonservis
1,5m maaş. Çünkü trabzonda 450 bin eurü alıyor. Ayrıca lemina bile 2.75 alırken 2m veremezsin. 1.5 bile çok belki de hadi öyle olsun. Toplam maliyet 5 yıllık 37.5m euro

Ederson 5 sene sonra 31-32 yaşında
Oulai 5 sene sonra 24-25 yaşında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt