- 26 Ocak 2021
- 41.371
- 40.629
- 3.078
Mehmet kolpacisi geriden geliyorBu nasıl bir tutarsızlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet kolpacisi geriden geliyorBu nasıl bir tutarsızlık
?Olaiyi çekemeyen varsa gelsin anten takayım
FBUğur Karakullukçu:''Bak kardeşim net söylüyorum ya.Oulai'ye verdiğin parayı çıkarırsın ama Gueye'ye verdiğin para bitti artık.Daha geri dönüşü yok.''
Oyuncu = Çok iyi.Ne diyon bu transa peki
Maestro yerine bilali alalim
Oo günaydın adminim
Uğur Karakullukçu:''Bak kardeşim net söylüyorum ya.Oulai'ye verdiğin parayı çıkarırsın ama Gueye'ye verdiğin para bitti artık.Daha geri dönüşü yok.''
pay da verirsek bize bir katkısı olmuyorki , ts 5e almış 35e satsa 35lik oyuncu riskini biz almış oluyoruz ts garanti parasını alıyor üstüne bizde şov bile yapsa parlatan biz oluyoruz ama pay koyarsak parayı yine ts kazanmış oluyor 60a satsan bile.He verim almış oluyorsun orası ayrı ama riski yine de biz almış oluyoruz her türlü.O bonservis üstüne %2 pay bile versek dolandırılma seviyesi direkt arşa çıkıyorOyuncu = Çok iyi.
Fiyat = Pahalı (max 15 + Kutucu verirdim).
Maaşı düşük olacağından, tolere ediyorum bir nebze.
Ayrıca yapılan bu yatırımın geri dönüşünün olması çok yüksek ihtimal. İyi bir dünya Kupası + iyi bir Cl geçirmesine bakar. Daha 19 yaşında. 1.5 senesini full bizde geçirse, 21 yaşında olmuş oluyor.
Oyuncunun Gs için istekli olması çok iyi bir şey.
Total olarak yorumum: Bi 10 m euro falan kazıklanacağız ama bence saha içi için oldukça iyi bir oyuncu ve önemli gelir getirebilecek bir asset alacağız.
BCTCasado haberlerinin kaynağı nedir?