Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur Karakullukçu:''Bak kardeşim net söylüyorum ya.Oulai'ye verdiğin parayı çıkarırsın ama Gueye'ye verdiğin para bitti artık.Daha geri dönüşü yok.''
FB

Muric
Elif
Ferdi
Kim
Arda

Bunları sattığı için dört sezondur şampiyon olamıyor. Sürekli birileri geliyor gidiyor elli adam alıp sattilar. Satmak için topçu almaya karşıyım.

Oulai transferinde siyasetin parmağı olduğu o kadar açık ki. Şu an konuşulan rakamları hiçbir Avrupa kulübü vermez. Oyuncu iyidir kötüdür, bir şey demiyorum ama henüz sahada hiçbir şey kanıtlamamış birine bu kadar para vermek gerçekten saçma.

oulaiye 35m para yatırmak yanlış üstüne alsan hocanın torr-oulai yapması bambaşka bir yanlış olur.Lemina-Oulai olabilir orası anca , ana plan bu olmayacaksa yine saçma sapan işler

Ne diyon bu transa peki
Oyuncu = Çok iyi.
Fiyat = Pahalı (max 15 + Kutucu verirdim).
Maaşı düşük olacağından, tolere ediyorum bir nebze.

Ayrıca yapılan bu yatırımın geri dönüşünün olması çok yüksek ihtimal. İyi bir dünya Kupası + iyi bir Cl geçirmesine bakar. Daha 19 yaşında. 1.5 senesini full bizde geçirse, 21 yaşında olmuş oluyor.

Oyuncunun Gs için istekli olması çok iyi bir şey.

Total olarak yorumum: Bi 10 m euro falan kazıklanacağız ama bence saha içi için oldukça iyi bir oyuncu ve önemli gelir getirebilecek bir asset alacağız.

Maestro yerine bilali alalim
images (1) (26).webp

Oulai fifada etüt ettim. Oyun çıktığında 64 rating potansiyel 76 iken şuan 68 rating 82 potansiyel. 3-4 aya 72-73 raitng 86 potansiyel falan olur aynı hızla giderse

Yer yüzünde adam kalmamış gibi her sene Trabzon’la uğraşıyoruz yav yirenky mi ne onu alalım işte oda çok potansiyelli deniyordu

Oyuncu = Çok iyi.
Fiyat = Pahalı (max 15 + Kutucu verirdim).
Maaşı düşük olacağından, tolere ediyorum bir nebze.

Ayrıca yapılan bu yatırımın geri dönüşünün olması çok yüksek ihtimal. İyi bir dünya Kupası + iyi bir Cl geçirmesine bakar. Daha 19 yaşında. 1.5 senesini full bizde geçirse, 21 yaşında olmuş oluyor.

Oyuncunun Gs için istekli olması çok iyi bir şey.

Total olarak yorumum: Bi 10 m euro falan kazıklanacağız ama bence saha içi için oldukça iyi bir oyuncu ve önemli gelir getirebilecek bir asset alacağız.
pay da verirsek bize bir katkısı olmuyorki , ts 5e almış 35e satsa 35lik oyuncu riskini biz almış oluyoruz ts garanti parasını alıyor üstüne bizde şov bile yapsa parlatan biz oluyoruz ama pay koyarsak parayı yine ts kazanmış oluyor 60a satsan bile.He verim almış oluyorsun orası ayrı ama riski yine de biz almış oluyoruz her türlü.O bonservis üstüne %2 pay bile versek dolandırılma seviyesi direkt arşa çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt