Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de bu yönetimin alacağı adamları düşünün.

O olmazsa, 15e onyedika alıp 4 de maaş verecekler, 4 sene. (31 m total maliyet). Ve geri dönüş ihtimali 0. O maaşı da bırakıp gitmez oyuncu.

Biraz da bu yüzden ok'um ben bu transfere.
Bu mantikta da sorun yok.

Ben baskan ve trabzon uzerinde bir durum var diye endiseliyim.

TR de buyukler yillardir para kazanamazken satistan, 0 eforla 2 transfer doneminde 60+ geliri cebe koymak bana cok garip ve yanlis geliyor ticari olarak.

Orta sahaya harcayacak 30-35 milyon var ve yönetim gidip iyi oyuncu getiremiyor bu paralara
plansız herifler. Genç oyuncuları da ikna edemiyorlar

Scout transferlerine de gitmiyorlar bunlar illa çok para ödeyecekler

Toth için erken hamle yapsak alırdık cok dogru oyuncuydu o

Kulubun ekonomisinin iyi olması yetmiyor onu iyi yönetecek yöneticilerde olmalı
Çok iyi bir sportif direktör şart kavukcu simidini yapsın otursun oturdugu yerde

Trabzonluların yorumlarına aşırı ayar oldum
Gelmesini isterdim ama oulai'yi almayalım biz bunlara çok yüksek bedel ödemeyelim

Fenere gitse o kadar üzülmem falan diyorlar tam avel bunlar. GS ederinden yüksek para ödeyip oyuncu alıyor yine laf atıyorlar

Fener gibi kupasını alıp sahasında döveceksin bunları
Hepsinin canı cehenneme. Başkanları bile takmıyor onları biz mi takalım

Oulaiden vazgeçildi deniyor. Son günlere doğru uğurcan konusunda olduğu gibi bir anda çözülürse bilemeyiz elbette.

Bu mantikta da sorun yok.

Ben baskan ve trabzon uzerinde bir durum var.

TR de buyukler yillardir para kazanamazken satistan. 0 eforla 2 transfer doneminde 60+ geliri cebe koymak bana cok garip ve yanlis geliyor ticari olarak.
Bu gerçekten ilginç ve her türlü komplo teorisine açık bir mesele. Buna da itirazım yok.

Bu gerçekten ilginç ve her türlü komplo teorisine açık bir mesele. Buna da itirazım yok.
2 senaryo beliriyor kafamda:

- scout departmani bosa maas aliyor, evden falan calisiyorlar heralde FM oynarak. İkna edemiyoruz, bulamiyoriz, beceremiyoru,. Anca milanoda pizza falan yemege gidiyoruz. En kotu basalim parayi TS den alalim- TR de gorulmemis transfer alisverisi yapalim ,hadi ugurcan MT kaleci falan diye yerli diye yedik diyelim...

Ya da baskan seviyesinde baska isler var

1769159348708.webp

kocaelispor’da kaleci jovanovic, tayfur bingöl, karol linetty ve serdar dursun kart sınırında.

bir hafta sonra fb ile oynayacaklar.

ne olacağını biliyoruz değil mi? 

sadece serdal dursun dikkat eder ve sarı görmez. Oynayabilmek için. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt