Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.695
- 40.411
- 3.413
Bize böyle mutevazi topcular lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostum oulaiden bağımsız biz yıllardır söylüyoruz. Emre utkucan instada takıldığı kadar wyscoutta takılmıyor. Ne var da bu adam 15 senedir scout şefimiz biri açıklasınO Scout denilen ekip bugün divanda itin götüne sokulmazsa camia hakkında umudumu kaybedeceğim.
Torpil var ne olacakDostum oulaiden bağımsız biz yıllardır söylüyoruz. Emre utkucan instada takıldığı kadar wyscoutta takılmıyor. Ne var da bu adam 15 senedir scout şefimiz biri açıklasın
Baturina olabilirmi Sevgili Kerem.Bakma oynamıyor ama?Mertens in 1,5 sezon yaptığını yapabilecek kim var piyasada?
Kimden torpilli bu ali sami yenin torunu mu çözemedim. Kaç başkan td değişti buna dokunan olmadıTorpil var ne olacak
Bilmiyorum ki. Bir veliaht bırakmadan gidiyorlar deli oluyorum.Baturina olabilirmi Sevgili Kerem.Bakma oynamıyor ama?
Süleymancı bıyığı bıraktım rahatlık arştaGscimbom dayakliklar listesi
S.K.
R.B.
A.K.
A.K.
N.T.
G.K.
G.A.
N.L.
H.A.
Zeytinli hakkında bir hüküm yok, kendisi şuan serbest.Yakupa af geldi bi zeytinliye gelemedi
Griezmann, Depay, Gnabry, Dybala, ElyounoussiMertens in 1,5 sezon yaptığını yapabilecek kim var piyasada?
Kumaş pantolon üstü gömlek unutma dostumSüleymancı bıyığı bıraktım rahatlık arşta
Açık yaz adımı!
Valla griezmann sadece yaş olarak korkutuyor. Mertens gibi pres yapabilecekse gelsin 2 sene takılsın ama depay daha çok kanatta gnabry de kanatta zaten imkansız, dyabala o etkiyi verir mi sanmam... elyounussy yi izlemedimGriezmann, Depay, Gnabry, Dybala, Elyounoussi
Kendi kalesine dönüp vurmalıBugün oulaiyi iyi izleyin
Freiburgta suzuki var, biraz japonlara açılmamız lazım. 6 için de torreirayı sene aonu yollayıp mainzdan sanoyu almak lazım. 2 japon enerji katarMertens in 1,5 sezon yaptığını yapabilecek kim var piyasada?