Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-4 aylık Türkiye ligi performansına göre bir adama 30 milyon verilemez, bunu Ali koç yapsa el altından sponsorluk yapıyor falan derdim açıklanabilecek bir durum değil.

Freiburgta suzuki var, biraz japonlara açılmamız lazım. 6 için de torreirayı sene aonu yollayıp mainzdan sanoyu almak lazım. 2 japon enerji katar
Ben can uzun dan umutluyum aslında... Zor ama hem yerli hem de kaliteli olacak. Bence 30 olayi yerine 20 25 e bu çocuk çözülür.

Ben can uzun dan umutluyum aslında... Zor ama hem yerli hem de kaliteli olacak. Bence 30 olayi yerine 20 25 e bu çocuk çözülür.
Imkani yok, suan piyasa degeri 40-50 milyon euro olan topcudan bahsediyoruz.. Bu yasta Turkiye'ye gelmez zaten.

Bu sene takımda bitiricilik problemi var forvetlere çok daha iyi top taşımalı kanatlar ve forvet arkasında konumlanan orta sahalar.

Lang o açıdan olumlu olacaktır diye düşünüyorum.
Bireysel bitricilikte bariz var ve sut falan calisilmadigi asikar bence.

Onun disinda top kapilinca kimse (top kapan dahil) tam ne yapmasi gerektigi konusunda fikri yok.

Bir pozisyon vardi Yunus yayda 2 saniye error verdi, pas isteyen yok, kosu gosteren yok, yunus kaleye sutu dusunmuyor

Bunlari halledecek 10 Numara lazim iste
İlkay hic yardimci olmadi bu konuda, kotu patladi yani

Imkani yok, suan piyasa degeri 40-50 milyon euro olan topcudan bahsediyoruz.. Bu yasta Turkiye'ye gelmez zaten.
40 verelim o zaman

Bak hiç düşünmeden verelim dedim. Oulai nin 30+ ettiği yerde bu çocuğa verilir o para...

Trabzon'a Ugurcan icin 30 milyon peskes cekilmisken, ustune birde 10 milyon'dan bir kurus fazla etmeyecek bir cope 30 daha verirsek, sebep olanlar icin dava acilmali. Oulai cucesini sikecilere kitlesinler. Takimi 1.6 boyunda adamlarla doldurursan hicbir ciddi arenada basarili olamazsin.

Konu sadece para degil, Kenan Yildiz ve Arda Guler gibi bir yol izlenimi uzerinden kariyer planlamasi var, Avrupa'da buyuk takimlarin radarinda olan bir oyuncu.
Biz de sexy bir kulübüz kardeşim... biliyorum yav can sıkıntısından geyik yapıyorum zaten...

Trabzon'a Ugurcan icin 30 milyon peskes cekilmisken, ustune birde 10 milyon'dan bir kurus fazla etmeyecek bir cope 30 daha verirsek, sebep olanlar icin dava acilmali. Oulai cucesini sikecilere kitlesinler. Takimi 1.6 boyunda adamlarla doldurursan hicbir ciddi arenada basarili olamazsin.
Niye hocam psg cüce ortasahasıyla neler yapıyor

Noalang ligin içinden geçmeye gelmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt