Çağlar Altın
Kırmızı Üye
- 19 Mayıs 2011
- 2.263
- 1.784
- 1.413
10 numara pozisyonuna yüksek iq lu biri gelmeli.Mertens sonrası takımın ciddi seviyede iqsu düştü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Utkucanın o mevkide tutulma sebebini herkes biliyor zaten konuşmak ayıp geliyorda, adama yine maaş vereceklerse versinler sorun yok ama işini düzgün yapacak birinide getirmiyorlar yerine.Gs scout ekibinin 1 gram şerefi varsa istifa ederler bu arada topluca.
Ya adam bulamıyorsunuz yetersizsiniz, ya da siz çok iyi adamlar öneriyonuz ama şeyine takan yok. 1 değil 2 değil
tamam ağabey diyorum ya, çok iyi adamlar öneriyorlarsa ve kimse dikkate almıyorsa yine gitmeliler.Ama adam bulamadıklarının garantisi varmı?Biz çok yukleniyoruz da.Surekli ret yemediklerini biliyormuyuz Cafer?
Aslında scouting programini bizim foruma verseler neler çıkarUSD 40.000 mis program.
Haklisin 2.kismi düşünmemiştim.tamam ağabey diyorum ya, çok iyi adamlar öneriyorlarsa ve kimse dikkate almıyorsa yine gitmeliler.
ben bi iş yerinde sürekli çok karlı proje fikirleriyle yönetime sunum yapsam ve hiç hayata geçirilmese çıkar giderim başka bi yerde çalışırım, üstelik tek işim de bu yani
N.L ye bazen bende gördüğüm yerde dalmak istiyorum yavGscimbom dayakliklar listesi
S.K.
R.B.
A.K.
A.K.
N.T.
G.K.
G.A.
N.L.
H.A.

Aşırı esrar tüketen birinin bakışları var adamda. Göz rahatsızlığı olabilir çünkü çocukluk fotolarinda da aynı bakış varAşırı rahatsız bakmıyor mukahkahayı basacak ama kendini zor tutuyor
Doğru düzgün izlemişliğim olmadığından ötürü soruyorum; Bu çocuk her maç bu tarz aksiyonlara giriyor mu?
N.L ye bazen bende gördüğüm yerde dalmak istiyorum yav![]()
H.M olsa Hüsnu Moonwatcher derdimde H.A yi bilemedim.H.A. kim??
Baskanlar değişiyor kafa hala aynı