Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gs scout ekibinin 1 gram şerefi varsa istifa ederler bu arada topluca.

Ya adam bulamıyorsunuz yetersizsiniz, ya da siz çok iyi adamlar öneriyonuz ama şeyine takan yok. 1 değil 2 değil
Utkucanın o mevkide tutulma sebebini herkes biliyor zaten konuşmak ayıp geliyorda, adama yine maaş vereceklerse versinler sorun yok ama işini düzgün yapacak birinide getirmiyorlar yerine.

Ama adam bulamadıklarının garantisi varmı?Biz çok yukleniyoruz da.Surekli ret yemediklerini biliyormuyuz Cafer?
Aslında scouting programini bizim foruma verseler neler çıkar:)USD 40.000 mis program.
tamam ağabey diyorum ya, çok iyi adamlar öneriyorlarsa ve kimse dikkate almıyorsa yine gitmeliler.

ben bi iş yerinde sürekli çok karlı proje fikirleriyle yönetime sunum yapsam ve hiç hayata geçirilmese çıkar giderim başka bi yerde çalışırım, üstelik tek işim de bu yani

1769165625475.webp

tamam ağabey diyorum ya, çok iyi adamlar öneriyorlarsa ve kimse dikkate almıyorsa yine gitmeliler.

ben bi iş yerinde sürekli çok karlı proje fikirleriyle yönetime sunum yapsam ve hiç hayata geçirilmese çıkar giderim başka bi yerde çalışırım, üstelik tek işim de bu yani
Haklisin 2.kismi düşünmemiştim.

Oulai için istenen paranın üstüne 10 koysan Amorim'in kaldığı senaryoda Mainoo'nun bonservisi için bile anlaşırdın yav.Yani baştan aşağı rezalet bir iş biraz üstüne koysan hatta bouaddi'yi falan ulan şaka gibi alamayacağın top seviye wonderkid olmuyor piyasada.Hani tamam bu oyuncular bize gelmez de bunların kulüpleriyle bile anlaşmak hayal normalde

Baskan abdullah kavukcuyu overek toplantidan ayrildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt