Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.550
- 73.099
- 5.188
Maç sonu tribünü selamlarken pet şişe yağmuruna tutulması hayaliyle yaşıyorumKendi kalesine dönüp vurmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç sonu tribünü selamlarken pet şişe yağmuruna tutulması hayaliyle yaşıyorumKendi kalesine dönüp vurmalı
Hans Vanaken.Mertens in 1,5 sezon yaptığını yapabilecek kim var piyasada?
Ben can uzun dan umutluyum aslında... Zor ama hem yerli hem de kaliteli olacak. Bence 30 olayi yerine 20 25 e bu çocuk çözülür.Freiburgta suzuki var, biraz japonlara açılmamız lazım. 6 için de torreirayı sene aonu yollayıp mainzdan sanoyu almak lazım. 2 japon enerji katar
Benimde bir fikrim yok, menajeri önermiş muhtemelen kendisi gitmek istiyor. İstatistikleri kötü değiladamlar bunu niye tepiklemek istiyor onu anlamadım. 30m verdiler 5-6 ay önce
Hem teknik heyet hem yönetim çok beceriksiz. 3 tane kontenjan varken hiç deneme yapmadılar. Bir de tam ihtiyaç olan profildiPatlayacak diye 3-5 maç bekledim ama adam oynadıkça güçlendi hayvanlaştı. Ligin en iyi kanat fwsi net. Sane bunla osiye acayip gol attırır
DusunuyorumOulai konuşulurken hep uygun maaş ihtimali üzerine de konuşuluyor
Siz bizimkilerin konuşulan 1,5 bandı civarına sözleşme yapabileceğini düşünüyor musunuz
Imkani yok, suan piyasa degeri 40-50 milyon euro olan topcudan bahsediyoruz.. Bu yasta Turkiye'ye gelmez zaten.Ben can uzun dan umutluyum aslında... Zor ama hem yerli hem de kaliteli olacak. Bence 30 olayi yerine 20 25 e bu çocuk çözülür.
Canı vermezler o paralara benceBen can uzun dan umutluyum aslında... Zor ama hem yerli hem de kaliteli olacak. Bence 30 olayi yerine 20 25 e bu çocuk çözülür.
Bireysel bitricilikte bariz var ve sut falan calisilmadigi asikar bence.Bu sene takımda bitiricilik problemi var forvetlere çok daha iyi top taşımalı kanatlar ve forvet arkasında konumlanan orta sahalar.
Lang o açıdan olumlu olacaktır diye düşünüyorum.
Hiçbir riske girmek istemiyoruz derler sorsan ama her önüne gelene 30 vermeyi risk görmüyorlarHem teknik heyet hem yönetim çok beceriksiz. 3 tane kontenjan varken hiç deneme yapmadılar. Bir de tam ihtiyaç olan profildi
40 verelim o zamanImkani yok, suan piyasa degeri 40-50 milyon euro olan topcudan bahsediyoruz.. Bu yasta Turkiye'ye gelmez zaten.
Konu sadece para degil, Kenan Yildiz ve Arda Guler gibi bir yol izlenimi uzerinden kariyer planlamasi var, Avrupa'da buyuk takimlarin radarinda olan bir oyuncu.40 verelim o zaman
Biz de sexy bir kulübüz kardeşim... biliyorum yav can sıkıntısından geyik yapıyorum zaten...Konu sadece para degil, Kenan Yildiz ve Arda Guler gibi bir yol izlenimi uzerinden kariyer planlamasi var, Avrupa'da buyuk takimlarin radarinda olan bir oyuncu.
1-2isimde gulecekti. Bunlari mi benle kiyasliyon gibiAşırı rahatsız bakmıyor mukahkahayı basacak ama kendini zor tutuyor
Niye hocam psg cüce ortasahasıyla neler yapıyorTrabzon'a Ugurcan icin 30 milyon peskes cekilmisken, ustune birde 10 milyon'dan bir kurus fazla etmeyecek bir cope 30 daha verirsek, sebep olanlar icin dava acilmali. Oulai cucesini sikecilere kitlesinler. Takimi 1.6 boyunda adamlarla doldurursan hicbir ciddi arenada basarili olamazsin.