Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada el nesri için bile laf etmem ama abraham bir bir leşşo şabana şu parayı nasıl veriyorlar aga ya, herifi chelsea döneminden beri biliyorum yemin ederim red kitteki avarel'in topçu olmuş hali bomboş biri şuna 20 milyon vermekte yani.

Abraham, Nesri bunlara verilen paralara bakınca harbiden Osimhen'i sudan ucuza almışız EPL'de bile Isak, Gyökeres, Sesko, Marmoush vs hepsi verilen paralara göre ciddi beklenti altı kaldı.

İyi ki Osimhen'e hayvan gibi maaş veriyoruz en aızndan Avrupa kulüpleri cesaret edemez.

1769168227762.webp

1769168315276.webp

Affınıza sığınarak söylüyorum.Kıçı kırık parmadan oyuncu alırken 20 milyon verilmesine herkes normal gözüyle bakıyor yatırım diyor üstelik 23 yaşında.Ama 19 yaşındaki oulaiye 30 verilmesine garipsiyor.Oulai fransadan gelseydi kimse 30 milyona laf etmezdi.

Ben ederdim. Oulai'den bağımsız konuşuyorum ben kariyerinin başında genç yabancı oyuncu istemiyorum hele ki böyle yüksek paralara. Son 3 sezon sürekli oynamış olması lazım en az. Genç yabancı bizde gelişmez. Genç oyuncu transferi tamamen yerli oyuncular üzerinden ilerlemeli.

Bonservis bedelinden bağımsız 400 bin Euro'ya oynayan adama 2 milyon Euro vermek akıl kârı değil. 1 milyon teklif etsen kabul etmeyecek mi?

Bu kadar haberden sonra Oulai bakalım ts'de kalırsa nasıl oynayacak? :red:

Kurdun dişine kan değdi artık yarım sezondan fazla orada kalmaz.

Bizim ligdeki mal kulüpler dışında da kimse +30 milyon € ödeyip almaz.

ts ayağına sıkıyor haberi yok. Sonu A. Ömür gibi olursa görürler günlerini.

Oyuncuyu iyice ayartıp son gün 15 milyon € + diğer takımın payını teklif edip kenara çekileceksin.

Sonra uğraşsın dursun şerefsizler. Bakalım nasıl oluyormuş? Uğurcan için zaten fazladan 15 milyon € ödedik ona sayarlar.

heh tamam şimdi kesinleşti bunlar harbiden bize sokmak için şimdi fb ilgileniyor haberi servis ediyorlar.Aynen fb 30 harcadı forveti yokken 35 oulai alabilecek parası vardır kesin
fbde para bitmez
ilgilenmiyor olabilirler de para bitmez yani
kante icin 15m bonservis 13m maas 2.5 sene kontrat yapcaklardi
total maliyeti oulaiden cok yani

Forumun aksine twitter da falan olayi konusunda taraftarın nabzı nasıl genel itibari ile isteniyor mu istenmiyor mu bu paralara ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt