Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 milyon sıkıp nasıl Avrupa'dan adam bulamıyoruz ya? Ts nin elinde Özbek'in kasedi mi var?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bulabiliyorsun ama maaşı fazla oluyor total maliyeti de 2 katı oluyor ugurcan ederson olayı gibi

Enzo milot önerildi deniyor dogruluk payi varmidir acep

Oulai ismini 1000. Kez okuyorum sanırım... Yeter da gına geldi. Alacaksanız alın almayacaksanız almayın

Oulai bizim maçta harika oynamıştı, ben de 20 lik bebe bizim orta sahayı haşat etti demiştim. Diğer maçlarını ayrıntılı izlemedigim için 40 eder mi bilmiyorum ama iyi topçu.

G_WN1PdXcAAb6Gz
G_WJnQ-WEAAZzzs

masallah paralara bak

daha çok yıldız daha cok para gelecektir

scout transferi yapalım 4 5 mılyona topcu alalım fb sampiyon olsun isteyenlere kulak asmayınız

Erden Timur gibi is bilen adam yok bu kulupte artik. Torreira'yi 6'ya, Davinson'u 9 alip bi de Icardi, Mertens gibi adamlari gelmeye ikna edebilecek vizyon sahibi bi adam yok. Erden Timur sonrasi kazik yemedigimiz tek bir transfer yok.

Galatasaray'in su anki gercekligi budur. Bu adamlar bu paralari birilerine verecekler, goreceksiniz. Napoli'nin 25'e aldigi, faydalanamadigi adami bile 32m'a getirtebiliyorlar. Gercekci olalim biraz.

Fener arayi kapatiyor. Bizim durma sansimiz yok. O yuzden cita yukseldi, rakamlar yukseldi. Fofana gibi, Gueye gibi adamlara bonservis + maas olarak domalmaktansa Oulai'yi alirim.

Kanteye 15 bonservis verip taraftara show yapmak varken oulayiye 35 falan vermezler

Verecekler reis bak görürsün. O yaşta adama bu kadar mali yükün altına girmektense hem bizle adı geçen hemde potansiyelli bir genç topçuya girmek isteyeceklerdir. Oulai çok potansiyelli bir topçu o kadar eder etmez orasını bilemem. Ama bizde yeri geliyor kıçı kırık lig maçına bilet almak için dünya paralar veriyoruz o kadar para etmiyceğini bilmemize rağmen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt