- 6 Eylül 2014
- 94.146
- 64.930
- 4.608
Ulan defansı iyi orta saha ile gole yakın 10 no alacaksınız altı üstü ne oulayimis. Ulan paran var kafan yok. 10 no ismide cikmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden timurun onları aldıgı dönemle bu dönem bir miErden Timur gibi is bilen adam yok bu kulupte artik. Torreira'yi 6'ya, Davinson'u 9 alup bi de Icardi, Mertens gibi adamlari gelmeye ikna edebilecwk vizyon sahibi bi adam yok. Erden Timur sonrasi kazik yemedigimiz tek bir transfer yok.
Galatasaray'in su anki gercekligi budur. Bu adamlar bu paralari birilerine verecekler, goreceksiniz. Napoli'nin 25'e aldigi, faydalanamadigi adami bile 32m'a getirtebiliyorlar. Gercekci olalim biraz.
Fener arayi kapatiyor. Bizim durma sansimiz yok. O yuzden cita yukseldi, rakamlar yukseldi. Fofana gibi, Gueye gibi adamlara bonservis + maas olarak domalmaktansa Oulai'yi alirim.
30 milyon Euro para veriyon maaşını mi düşünüyon. Ne saçma iş lan bubulabiliyorsun ama maaşı fazla oluyor total maliyeti de 2 katı oluyor ugurcan ederson olayı gibi
Ayrıldı o sanırım Villa'dan.Milleti dolandiran keltoş monchi bu sefer dolandirilmis teklife bak
Oulai haberini ilk veren buymuş
bunu yazabiliyorsan futbol hakkında bi bilgin yoktur dostum30 milyon Euro para veriyon maaşını mi düşünüyon. Ne saçma iş lan bu
Mevcut yonetimin basiretsizligi tartismaya kapali benim icin. Ben oraya dem vurmak istedim. Cok para olmadan kimseyi ikna edemiyorlar. O yuzden Oulai gayet makul bi hamle olur.Erden timurun onları aldıgı dönemle bu dönem bir mi
fransa 2. lig topcularının fiyatı 20den başlıyor şuan
ayrıca dedigin adamların kol gibi maaşları var renktaş
30 a adam alıp 1.5 maaş vermek
15 mılyona adam alıp 6 7 maas vermek
totalde 30 a aldıgın adam daha karlı oluyor
katılıyorumBize khepren thuram amadou onana tarzı adam lazım
nurullah sayende fofanadan vazgecip oulai alıyoruz yorumun nedirBrezilya'da oynayan Kolombiyalı bir lavuk vardı. Sonrasında Wolves'e gidip bir halt yapamamıştı.
Onun son durumu nedir? 10 numara oynar mı? Sağ kanattı sanki ama Sane tarzı akışkan bir adam değildi. Belki ortaya evrilebilir.
120Oulai yi 40‘a aldık diyelim kaça satacağız?