Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelert'i de unuttum. 6-7 milyon üstü bonservis verilip tutan potansiyellin genç oyuncu hatırlamıyorum.
Jelert zaten niye alındı ki? Bu arada Jelert'e kızıyoruz da oynadığı maçlarda ben olumsuz birşeyini hatırlamıyorum ya hatta iyi işler yaptığı noktalar oldu sadece çok zayıf defansif bir oyuncu için kağıt gibiydi.

bruma
pino
dos santos
jelert
ontivero

ve daha birsürü
bruma dışındakiler 3-30 paraya alınmış adamlar.

az maçı olacak, yüksek bons verecen. oulai'de kriter bu.

jelert çok maçı vardı. potansiyel değil, adamın o haline 11 verildi. yanlış transferdi. panikle.

diğerleri az maç + az para.

az maç + çok para olaak verilen bi bruma var benim hatırladığım. o da verim verdi ve kar ettirdi.

TS kimleri aldı genç onlara bakmak gerek dursun kalırsa orda hafiften kıpırdayın birini alırlar. Yazın

Oulai tam anlamıyla transfer şartlarına göre yorumlanabilecek bir isim. Bence çok iyi oyuncu ama bu kadar büyük bonservisler konuşuluyorsa çok istikrarlı bir katkı gerekiyor bundan emin olabilmek zor. Ama Fofana, Gueye vs isimlerin toplam maliyetine ve yaşlarına bakılırsa Oulai riski alınabilir mi bence evet.

ts forumda şöyle birşey gördüm var mı acaba aslı astarı

Enes Başkaya60

• Gönderi: 20294
  • Meslek: Memur

• Tweetle

4 dakika önce
36 milyon euro+ Yusuf Demir +Kutucu'ya iş bitti diyorlar şimdi de, Allah sizi bildiği gibi yapsın emi, yatacak yeriniz olmasın inşallah.

• Gönderi: 20294
  • Meslek: Memur

4 dakika önce
36 milyon euro+ Yusuf Demir +Kutucu'ya iş bitti diyorlar şimdi de, Allah sizi bildiği gibi yapsın emi, yatacak yeriniz olmasın inşallah.
Yusuf a kızmış herhalde. Hak verdim adama

bruma dışındakiler 3-30 paraya alınmış adamlar.

az maçı olacak, yüksek bons verecen. kriter bu.

jelert çok maçı vardı. potansiyel değil, adamın o haline 11 verildi. yanlış transferdi. panikle.

diğerleri az maç + az para.

az maç + çok para olaak verilen bi bruma var benim hatırladığım.

potansiyel transferlerim hiçbiri tutmamış

tutanları buldum

marcao
kerem
barış
onyekuru
gary

başka yok

yav oulaiyi 5 dk izleyin top ayagına yapısıyor kısa adımla top sürüyor

pasları balon gibi gökten düşüyor

cocuk zaten direk real psg topcusu
Oulai'yi bende beğendiğim hatta bizim maç içinde oynanırken "ulan nereden bulmuşlar canavar gibi adam" " ne Oulai'yimiş bir top oynatmadı" dediğim bir adam ama 30-40 a çıkıyorsan biraz artık o paralara üst segment oyunculardan bakmak lazım. Oulai'ye verilecek maks rakam bence 15 falan hadi 17-18 olsun yanında Ahmed ve Yusufu verelim fazlası bence değmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt