Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30-40 milyonluk bir transferin kulübü ile arasında bozulmuş barella, vitinha, camavinga, rjeinders filan olması lazım

bu rakamları normalleştirip singo uğurcan oulai filan almak bir tek bana mı anormal geliyor
Bahsettiğin paralara o oyuncuları alamazsın maalesef. Futbolda piyasa çok yükselmiş. Yoksa bana göre 30 veriyorsan Baleba falan alman lazım ama onu kim bilir hangi PL kulübü 60-70'e alacak.

OB'nin 4-2-3-1 inadının süreceğini varsayarsak

Santrfor arkasında Yunus Barış Sane Lang Asprilla Sallai Icardi Oulai Sara İlkay hiçbiri tam keyif vermez gibi

neyse bakalım hayırlısı olsun

Geriden geliyom oulai kötü mü iyi mi forum ikiye bölünmüş durumda

Sampiyonlar liginde ve ligde basarili olmak istiyorsan rotasyon yapman gerekiyor ornek veriyorum icime dogdugu icin Atalanta ile eslestin lig de macin var Sane yi dinlendirebilirsin Aspirilla ile rotasyona girecekler cok belli.
ya olması gereken bu zaten her başarılı istikrarlı takımda bu var özellikle bir kadro doyduğu zaman anca bu şekilde tazeleyip yenileyebilirsin
okan-emre-suat-ümit davala-hagi-sergen hatta tugay-ahmet yıldırım falan varken orta saha rotasyonu tüm kulvarları götüreiblirsin
bizim ki torreira-sara-ilkay-leminayla sezonda 60 maç oynamayı düşünüyor

iki tane opsiyonlu kiralık minimum maliyet hücumcu bulalım denmiş
bu isimler de Lang ve Asprilla olmuş

bi tane merkez orta saha alalım bi tane de savunmacı

gibi bi plan yapmış OB

4-2-3-1'de forvet arkasına bi hücumcu uydururuz illa ki ya diye düşünüyor belli ki

Arkası sağlam olursa İlkay daha kafası rahat oynar 10 numarada.

Ugurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Torreira xx
Sane Asprila Baris
Osi

Günay
Sallai Kaan Arda Eren
Sara Lemina
Yunus Ilkay Ahmed
Icardi

Iki oyuncu eksik halen bi os + defans. Hadi defans bosverin leminayi rotasyona sokun, bi cm bi cam eksik

Ben Asprilla ve Lang’ın alınmasına hele de zorunlu olmayan opsiyonla, okayim.

Gidip bir kanadı 20 bonservis verip almak daha saçma olurdu.

Genelin aksine Barış’ın kesilebileceğini düşünmüyorum, kaçırıyor orta yapamıyor denmesine rağmen, asist kralı, en çok gol atan Osi ve Icardi sonrası da. Barış’ı oynatan adam olsa daha da katkı yapar.

Yunus ise dirençsiz olduğu için onu rotasyona sokmak iyi olacak keza Sane’yi de yeri geldiğinde.

Bir tane sert 6 bir tane de ya dribblingci 8 ya da pasör 10 no alınırsa bir çok sorun çözülür.

Lemina herkesten iyi stoper, Singo denilen tip de dönerse defans rotasyonu da iyi olur.

Dursun un yetişmem gerek dediği toplantı Lang in transfer duyuru videosu muymuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt