- 30 Ağustos 2009
- 30.232
- 20.201
- 2.593
Yaser yerli sayılıyor mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bahsettiğin paralara o oyuncuları alamazsın maalesef. Futbolda piyasa çok yükselmiş. Yoksa bana göre 30 veriyorsan Baleba falan alman lazım ama onu kim bilir hangi PL kulübü 60-70'e alacak.30-40 milyonluk bir transferin kulübü ile arasında bozulmuş barella, vitinha, camavinga, rjeinders filan olması lazım
bu rakamları normalleştirip singo uğurcan oulai filan almak bir tek bana mı anormal geliyor
ya olması gereken bu zaten her başarılı istikrarlı takımda bu var özellikle bir kadro doyduğu zaman anca bu şekilde tazeleyip yenileyebilirsinSampiyonlar liginde ve ligde basarili olmak istiyorsan rotasyon yapman gerekiyor ornek veriyorum icime dogdugu icin Atalanta ile eslestin lig de macin var Sane yi dinlendirebilirsin Aspirilla ile rotasyona girecekler cok belli.
izleyemedim maalesef işim çıktıBugun baya pasif bir sergilemesini neye bağliyorsun izledin mi
Oha bu lang cücesta değilmiş Okan’ın 15 cm topuklu giymesine rağmen arada 10 cm var en az
Berbat bir performans sergiledi. Hayalet gibi.Geriden geliyom oulai kötü mü iyi mi forum ikiye bölünmüş durumda
iki tane opsiyonlu kiralık minimum maliyet hücumcu bulalım denmiş
bu isimler de Lang ve Asprilla olmuş
bi tane merkez orta saha alalım bi tane de savunmacı
gibi bi plan yapmış OB
4-2-3-1'de forvet arkasına bi hücumcu uydururuz illa ki ya diye düşünüyor belli ki
Fazlasiyla pasif bir göruntuydeydi yav.izleyemedim maalesef işim çıktı
maç sonuna yetiştim sadece
Gökhanım sen açarsan ben koşa koşa gelirimİki kolpa sıkında donatalım hadi
Yeni nöbeti ben açıcam
Oha bu lang cücesta değilmiş Okan’ın 15 cm topuklu giymesine rağmen arada 10 cm var en az
Başından beri alınmadı taraftarı değilim kötü topçu değil bence ama 10-15 milyon maks verilir oda yaşından ötürü gereksiz hypelandı benim kendi görüşüm ben keita yada magassa istiyorumBerbat bir performans sergiledi. Hayalet gibi.