Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca taraftara da rotasyonu unutturdu herkes bu adamlar nerede oynayacak moduna bağladı 😂
Taraftari anliyorum zaten de biraz fazla panik olduk.Bu saatten sonra hata yapmadan dogru rotasyonla ilerleyecez insallah ben burdaki arkadaslarin aksine Lang ve Aspirilla yi sene sonu gitsin diye degil basarili oldugumuz taktirde yatirim olarak goruyorum.Dk var ikiside ulkeleri adina oynayacak kendilerini her anlamda kanitlamak isteyecekler

Mukau ismi gündemden düştü mü? İyi gibiydi, yoksa hiç gündeme gelmedi mi? Pek takip edemiyorum.

Yirenkyi + Oulai güzel olurdu.
2 orta saha alacaklarını sanmıyorum.

Yirenky hakkında fikrim yok da Oulai için çok absürt fiyat çekiyorlar sırf biz istiyoruz diye. Tamam potansiyel var, yaşına göre baskıya dayanıklı, topu kaptırmıyor, pas kalitesi iyi, soğukkanlı. Kötü topçu diyemem. Avrupa'dan izleyen takımlar da vardır ama o paraya aldığında direkt etki vermesi lazım. Singo'da da aynı şey geçerliydi. ŞL maçlarında karşılığını alıyoruz derken sakatlandı.

Bir de bu çocuğu biz geliştirebilecek miyiz, üstüne koyabilecek mi, eksik olan yönlerini kapatacak bir teknik ekibimiz var mı, üzerine düşecek miyiz pek sanmıyorum. Bu görüşüm bu yaş aralığında alacağımız tüm isimler için geçerli bu arada.

ben olsam hem oulai hem yirenkyi alırım mesela
yirenkyi değilse de magassa mukau keita vs.
oulai değilse de rodrigo mendoza, toth vs.

sonra da üçlü orta sahaya dönerim. düzgün gerçekçi 10 numara bulamıyom çünkü

ama artık Asprilla + Lang geldiğine göre, elde de Sane Barış Yunus varken 4-2-3-1 kesin gibi düşünebiliriz

bize arkasının önünün kotardığı 10 numara lazım değil
OB'nin oyununda çok önemli
hem hücumda doğru kararı veremiyoz
hem presi doğru yapamıyoz Mertens olmadan

üçlü orta sahaya dönsek belki olur

dolandırıldık maalesef o halde
Icardi oynasın demedik yav 😅

1769195683020.webp

ben olsam hem oulai hem yirenkyi alırım mesela
yirenkyi değilse de magassa mukau keita vs.
oulai değilse de rodrigo mendoza, toth vs.

sonra da üçlü orta sahaya dönerim. düzgün gerçekçi 10 numara bulamıyom çünkü

ama artık Asprilla + Lang geldiğine göre, elde de Sane Barış Yunus varken 4-2-3-1 kesin gibi düşünebiliriz
Hani Oulai iyi adamdı lan

Oulaiyi fener maçında da beğenmedim bizim maçta da bugün ki maçta da 30 milyon euro edecek bir adam değil

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oulaiyi fener maçında da beğenmedim bizim maçta da bugün ki maçta da 30 milyon euro edecek bir adam değil

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt